«Δεμένα τα χέρια» της Ερασιτεχνικής στο γυναικείο βόλει και το χάντμπολ της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλεξίου AlexiouΜπορεί το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ να βρίσκεται προ των πυλών του τελικού του Σαββάτου απέναντι στον Διομήδη, ωστόσο είναι η μοναδική ομάδα της Ένωσης που έχει μήνα Ιούνιο αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όλα οι υπόλοιπες έχουν ολοκληρώσει αγώνες και προπονήσεις, περιμένοντας τις εξελίξεις.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, δια του Αλέξη Αλεξίου και του Γιώργου Κατσαδήμα τρέχουν και δεν φτάνουν προκειμένου να βρουν λύσεις που αφορά στα περισσότερα τμήματα. Ωστόσο τα χέρια τους είναι “δεμένα” στο γυναικείο βόλει της ΑΕΚ αλλά και στο χάντμπολ. Είναι ουσιαστικά δύο από τα δυνατά τμήματα της ΑΕΚ, που δεν έχουν ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσαν να είχαν μια πρώτη συζήτηση για την επόμενη μέρα . Από την μια πλευρά είχαμε την παραίτηση του Δημήτρη Λαζόπουλου και από την άλλη αυτή της Φένιας Παπαγεωργίου, αλλά και όλων των ανθρώπων που ήταν δίπλα τους κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Μάλιστα τα τμήματα με τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν δείχνουν να βρίσκονται στην χειρότερη μοίρα. Και αυτός είναι ο λόγος που το προεδρείο της «Μάνας ΑΕΚ» προσπαθεί να βρει λύσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Είναι δεδομένο ότι για το χάντμπολ, άπαντες περιμένουν το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Διομήδη και την έκβαση της χρονιάς. Ακόμα και αν η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα, δεν σημαίνει ότι έλυσε με μιας τα προβλήματα της.

Ο Αλέξης Αλεξίου προσπαθεί να βρει λύσεις, έχει προχωρήσει την πολιτική που θα εφαρμοστεί σε όλα τα τμήματα για την επόμενη χρονιά, όμως αναζητούνται άνθρωποι που θα στηρίξουν τα τμήματα που προαναφέραμε.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X