AEK: «Οικονομικός και αγωνιστικός προγραμματισμός των τμημάτων στην επόμενη ΓΣ»

ΦΩΤΟ από τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλεξίου AlexiouΑντιδράσεις υπήρχαν χθες κατά την διάρκεια και μετά το πέρας της Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, μια και δεν συζητήθηκε το μέλλον των ερασιτεχνικών τμημάτων παρά μόνο εγκρίθηκαν οι νέες ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ. Και αυτό έγινε διότι δεν υπήρχαν ως θέματα στην ΓΣ, κάτι που θα γίνει στην επόμενη που θα γίνει τον Ιούλιο με μεγάλη αγωνία για το «αύριο» της «Μάνας ΑΕΚ».

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την Γ.Σ.:

«Η χθεσινή Γενική Συνέλευση του σωματείου είχε ως θέματα μόνο την έγκριση για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ και της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ. Και οι δύο νέες εταιρίες εγκρίθηκαν σύμφωνα με το Νόμο, προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες της Football League η ομάδα ποδοσφαίρου και στην Basketball League η ομάδα μπάσκετ. Για τον σκοπό αυτό ορίστηκαν και οι επιτροπές που απαιτεί ο Νόμος για την έναρξη και ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών σύστασης των εταιριών.

Οποιαδήποτε άλλα θέματα που αφορούν την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, δεν περιλαμβάνονταν στα θέματα της Γ.Σ. και για αυτό τον λόγο δεν συζητήθηκαν. Ζητήματα σχετικά με τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό, την οικονομική κατάσταση και τον οικονομικό και αγωνιστικό προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα απασχολήσουν την τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς σε ημερομηνία που θα οριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου»

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X