Μένουν με το δίδυμο Πεταυράκη – Σοϊλέδη για αριστερά και ψάχνουν για εξτρέμ

Τσεκάρει τον  31χρονο αμυντικό Αλεξάνταρ Λούκοβιτς η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

LUKOVIC 2Το enwsi.gr σας αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες, πως στην ΑΕΚ προτάθηκε ένα σημαντικό όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Αλεξάντερ Λούκοβιτς. Ο 31χρονος Σέρβος, με θητεία σε Ουντινέζε και Ζενίτ, φάνταζε ως λύση πρώτης γραμμής για το αριστερό άκρο της άμυνας (με δυνατότητα να παίξει και ως στόπερ). Ωστόσο, η πρόταση ήρθε λίγο μετά τη συμφωνία με τον Σοϊλέδη και έτσι δεν θα απασχολήσει περαιτέρω την Ενωση. Επειτα από συζήτηση που υπήρξε αποφασίστηκε να μείνουν στο δίδυμο των Πεταυράκη και Σοϊλέδη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αλλωστε, πρόκειται για παίκτες που τους εμπιστεύονται, έχουν παραστάσεις από την κατηγορία και θεωρούνται αμφότεροι ιδιαίτερα εξελίξιμοι. Ο Λούκοβιτς θα ήταν σούπερ λύση, αλλά θα έκλεινε τον δρόμο στους δύο και παράλληλα θα ωθούσε στη χρησιμοποίηση τους ως εξτρέμ. Ωστόσο, εκεί η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη με άλλα χαρακτηριστικά (δημιουργικά και να πατά περιοχή) και έτσι δεν θα ασχοληθεί άλλο με τον Λούκοβιτς, όσο ενδιαφέρουσα και αν ήταν η προοπτική απόκτησης του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X