"H συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ κρατάει τον Λάζοβιτς στην Παρτιζάν" λένε οι Σέρβοι

Στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, σημαντικό ρόλο έχουν οι… πολυθεσίτες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

danko-lazovic-foto-fk-partizanΜε σημερινό της δημοσίευμα, η “sportske.net”, εκφράζει την βεβαιότητα ότι ο Ντάνκο Λάζοβιτς θα προτιμήσει την Παρτιζάν από την ΑΕΚ, λόγω της συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως κρατάει κλειστά χαρτιά.

Η “κόντρα” μεταξύ της Ένωσης και της Παρτιζάν καλά κρατεί, για το πολυπόθητο “ναι” του 31χρονου επιθετικού. Την ίδια στιγμή που ο Λάζοβιτς δείχνει αναποφάσιστος ως προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού “ζυγίζει” τα δεδομένα, η παραπάνω ιστοσελίδα παίρνει θέση και σημειώνει σε ρεπορτάζ της ότι ο έμπειρος στράϊκερ θα προτιμήσει να παραμείνει στην ομάδα, λόγω της συμμετοχής στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι:

“Καλά είναι τα νέα για τους φιλάθλους της Παρτιζάν, αφού στην πρώτη προπόνηση θα συμμετέχουν τόσο ο Νίκολας Ντρίντσιτς, όσο και ο Ντάνκο Λάζοβιτς. Η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Λάζοβιτς ήταν ο λόγος για τον οποίο η ΑΕΚ άρχισε διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο επιθετικό, αλλά η δυνατότητα που του παρουσιάζεται να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει αλλάξει την κατάσταση. Ο λάζοβιτς επέστρεψε σήμερα από τις διακοπές του και θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Ζλάτιμπορ.”

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X