ΦΩΤΟ από τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÃÓ ÔÇÓ ÅÑÁÓÉÔÅ×ÍÉÊÇÓ ÁÅÊΟ πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου μίλησε μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης και ξεκαθάρισε την διαδικασία που θα ακουλουθηθεί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύσταση της νέας ΠΑΕ και της νέας ΚΑΕ. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αλλάξει όνομα, ενώ έκανε σαφές ότι και οι δύο εταιρείες δεν θα έχουν στην πλάτη τους κανένα χρέος απο το παρεθόν.

Αναλυτικά:

“Αποφάσισε την σύσταση της νέας ΠΑΕ και της νέας ΚΑΕ, δύο εταιρειών που ξεκινάνε από το μηδέν με νέο ΑΦΜ , χωρίς κανένα χρέος από το παρελθόν. Με τους φορείς αυτούς θα πορευτούν αυτές οι εταιρείες  στα πρωταθλήματα της επόμενης χρονιάς,  Football League το ποδόσφαιρο και Α1 το μπάσκετ. Θα επιχειρήσουμε να συντομεύσουμε τον χρόνο σύστασης των εταιρειών αυτών για την σύναψη του καταστατικού, συμβολαιογραφικά, πληρωμές των τελών, των φόρων, ότι απαιτείται για την σύσταση, να προχωρήσουμε σε ένα προσωρινό διοικητικό συμβούλιο  και μετά από τις διαδικασίες αυτές, να πάρουν οι εταιρείες το ΑΦΜ τους και να μπορέσουν να λειτουργούν κανονικά, συνάπτοντας συμβάσεις και συμφωνίες με προμηθευτές, με χορηγούς, με αθλητές με οτιδήποτε. Γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ΑΦΜ όπως ξέρετε.

Πιθανολογώ ότι μπορεί να προκύψουν κάποιες αποφάσεις για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, έτσι ώστε να υπάρξει εισροή ρευστού από άλλους υποψήφιους επενδυτές, ή κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται, να συμβάλουν με τον οβολό τους όσο μπορεί ο καθένας και να συμμετάσχουν σε αυτές τις εταιρείες ως μέτοχοι.

Το παραχωρητήριο δεν ήταν θέμα της γενικής συνέλευσης. Είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει  μετά τις διαδικασίες της νομοθετικές, μετά την ψήφιση δηλαδή από την Βουλή όταν και θα περάσει πρώτα από το διοικητικό συμβούλιο και μετά προφανώς θα τεθεί στην Γ.Σ”.

Η ΑΕΚ δεν θα αλλάξει όνομα;

“Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Ο νόμος είναι σαφής. Από το ερασιτεχνικό σωματείο δίδεται η επωνυμία στη νέα ανώνυμη εταιρεία. Οι παλιές εταιρείες που υπήρχαν έχουν λυθεί. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Η ΑΕΚ είναι μόνο ΑΕΚ. Μόνο ΑΕΚ μπορεί να υπάρχει, τίποτα άλλο”.

[youtube id=”mJ7OipEyu-Q” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X