Η αποχώρηση του Λαζόπουλου γυρίζει πολύ… πίσω το χάντμπολ της ΑΕΚ

Η Βασίλισσα συγχαίρει τους Κυπελλούχους μάγκες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handballΜετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά πέρυσι (ένα βήμα από την διάλυση αρχές του 2013), η ομάδα χάντμπολ βρήκε την δύναμη να πάρει το Κύπελλο, στους τελικούς της Α1 να σταθεί επάξια και μετά το ενδιαφέρον του Δημήτρη Λαζόπουλου να κατακτήσει ένα ιστορικό και επικό νταμπλ μέσα στο Άργος.

Το πλάνο και οι στόχοι Λαζόπουλου μεγαλεπήβολοι. Δυναστεία στο ελληνικό χάντμπολ, ευρωπαϊκές πορείες και Τσάμπιονς Λιγκ, ισχυρές Ακαδημίες. Μόλις λίγους μήνες μετά τις εξαγγελίες του επιχειρηματία, όλα μοιάζει απλά ένα… όνειρο. Ο Λαζόπουλος οφείλει αρκετούς μισθούς στους αθλητές (έφτιαξε ένα πανίσχυρο και ακριβό ρόστερ) που τα ξεχνούν όλα με στόχο το δεύτερο σερί νταμπλ (έχει ήδη κατακτηθεί το Κύπελλο, απομένει μια νίκη επί του Διομήδη στους τελικούς το Σάββατο), ανακοινώνει ότι παραιτείται από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, ενώ χθες με ανακοίνωση-βόμβα φεύγει και από την διοίκηση του τμήματος χάντμπολ! Όλα στον αέρα, όλα από την αρχή, με τους αθλητές να παρακολουθούν «παγωμένοι» τις εξελίξεις και τον κόσμο να κοιτά αποσβολωμένος την αποδόμηση μιας πανίσχυρης ομάδας που πάντα έβρισκε τον τρόπο να κάνει περήφανο τον σύλλογο σε δύσκολα χρόνια.

Η σημερινή Γ.Σ. είναι κρίσιμη για το μέλλον του χάντμπολ όπου θα συζητηθεί το «αύριο», αν και όλα δείχνουν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ότι η νυν διοίκηση θα πάει σε μια διαχειριστική κατάσταση, με χαμηλό μπάτζετ και προσπάθεια μέσω χορηγών για μια ανταγωνιστική πορεία τη νέα σεζόν.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X