Ρίχνει κατά πολύ τις απαιτήσεις του ο Λούκοβιτς, για να γίνει η μεταγραφή στην ΑΕΚ

Ρίχνει κατά πολύ τις απαιτήσεις του ο Λούκοβιτς, για να γίνει η μεταγραφή στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

LUKOVICΟ Αλεξάνταρ Λούκοβιτς, ο οποίος όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr προτάθηκε στην ΑΕΚ, έχει ήδη ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην Ένωση και συμφώνησε να ρίξει κατά πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις προκειμένου να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Σίγουρα η περίπτωση του Σέρβου αμυντικού δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του δικεφάλου, αλλά δεν παύει να θεωρείται μια εξαιρετική επιλογή για το αριστερό άκρο και το κέντρο της άμυνας, σε περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει περαιτέρω ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος γνωρίζει καλά τόσο τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ, όσο και το γεγονός ότι η ομάδα θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Football League. Με βάση μάλιστα αυτά που υποστηρίζει στο περιβάλλον του, τα χρήματα δεν πρόκειται να αποτελέσουν εμπόδιο σε περίπτωση που η Ένωση αποφασίσει να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και πλέον φέρεται διατεθειμένος να προσαρμοστεί απόλυτα στα οικονομικά δεδομένα που κινείται η ΑΕΚ. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Λούκοβιτς παραμένει στο μεταγραφικό “κάδρο” και του ΠΑΟΚ (τον προηγούμενο Σεπτέμβριο έφτασε πολύ κοντά), ιδιαίτερα τώρα που δεν χρειάζεται να δοθούν χρήματα στη Ζενίτ για να τον αφήσει ελεύθερο.

Το θέμα είναι τι θέλει να κάνει η ΑΕΚ. Αν οι άνθρωποι της Ένωσης προκρίνουν τον παίκτη, τότε δε θα είναι δύσκολο να προχωρήσει η υπόθεση. Το enwsi.gr πάντως για μια ακόμα φορά ξεκαθαρίζει ότι ο Σέρβος αμυντικός απλά έχει προταθεί στην ομάδα και προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια άλλη κίνηση για την απόκτησή του. Είναι όμως δεδομένο ότι η περίπτωσή του εξετάζεται.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X