Ο Ζήκος εξήγησε και ανέλυσε γιατί έφυγε από την ΑΕΚ ο Καζβιρόπουλος

Ο Ζήκος εξήγησε και ανέλυσε γιατί έφυγε από την ΑΕΚ ο Καζβιρόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kazviropoulos Τρύφων Καζβιρόπουλος ΑΕΚ Ακαδημίες Ζήκος αποχώρησηΕρωτηματικά άφησε στον κόσμο της ΑΕΚ η αποχώρηση του Τρύφωνα Καζβιρόπουλου από την ομάδα, ένα χρόνο μετά την προώθηση του στην πρώτη ομάδα. Ο 18χρονος βραχύσωμος μεσοεπιθετικός είχε κάνει την εμφάνιση του στα Χάνια Πηλίου και με την τεχνική του είχε ξεχωρίσει, αν και φαινόταν ότι δεν ήταν έτοιμος να σταθεί στο υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο ότι υπάρχει… κάτι για να δουλευτεί και να μπορέσει να φτάσει ψηλά.

Όμως, η μοίρα τα έφερε αλλιώς. Ο 18χρονος αποτελεί παρελθόν πλέον, με τον Άκη Ζήκο σήμερα να εξηγεί την στάση της ΑΕΚ απέναντι στον Καζβιρόπουλο και να μιλά για ότι έγινε. Ο Διευθυντής των Ακαδημιών της Ένωσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο νεαρός μετά την προετοιμασία, πήγε στην Κ18 για να αποφορτιστεί από τις δυνατές προπονήσεις στο Πήλιο. Ωστόσο, δεν μπορούσε να προσαρμοστεί, είχε πρόβλημα και είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίρνει σταθερά χρόνο συμμετοχής για να δείξει την αξία του, αφού είχε συχνούς τραυματισμούς.

Η ΑΕΚ δεν τον παράτησε και δούλεψε πάνω του και μάλιστα παρότι η χρονιά δεν εξελίχθηκε καλά για τον Καζβιρόπουλο (όπως τονίστηκε υπήρχαν και κρούσματα απειθαρχίας), η Ένωση του πρότεινε να του κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο και από εκεί και πέρα να φανεί αν πάει δανεικός σε κάποια ομάδα ή όχι με στόχο να πάρει αγώνες. Ο Καζβιρόπουλος αντέδρασε, αρνήθηκε και έτσι… χώρισαν οι δρόμοι του με την ΑΕΚ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X