Τσεκάρει τον 31χρονο αμυντικό Αλεξάνταρ Λούκοβιτς η ΑΕΚ

Τσεκάρει τον  31χρονο αμυντικό Αλεξάνταρ Λούκοβιτς η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

LUKOVIC 2Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο 31 ετών Σέρβος αμυντικός, Αλεξάνταρ Λούκοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ζενίτ, έχει προταθεί στην Ένωση και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Είναι γνωστό ότι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ έχουν ρίξει το βάρος τους στην απόκτηση ενός επιθετικού κι ενός αριστερού εξτρέμ, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι άφησαν στην άκρη όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις. Τις προηγούμενες μέρες άλλωστε το enwsi.gr σας ενημέρωσε σχετικά με τη σκέψη που υπάρχει για απόκτηση ενός έμπειρου αριστερού μπακ (εφόσον προκύψει κάτι ιδιαίτερο), προκειμένου ο Σοϊλέδης να υπολογίζεται περισσότερο για μια θέση στη μεσαία γραμμή.

Στο πλαίσιο αυτό, εδώ και λίγες μέρες οι άνθρωποι του δικεφάλου τσεκάρουν μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Λούκοβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ, μετά από τετραετή παρουσία στην Αγία Πετρούπολη και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Σέρβος διεθνής (28 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα), το όνομα του οποίου “έπαιξε” δυνατά τον προηγούμενο Σεπτέμβριο για τον ΠΑΟΚ, πριν μεταγραφεί στη Ζενίτ είχε φορέσει τη φανέλα της Ουντινέζε για τρία χρόνια και η μετακίνησή του από την Ιταλία στη Ρωσία κόστισε 7 εκ. ευρώ. Εδώ και έναν χρόνο όμως οι Ρώσοι αποφάσισαν να απεμπλακούν από το “τσουχτερό” συμβόλαιό του και για το λόγο αυτό, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν είχε μεγάλη συμμετοχή. Ο Λούκοβιτς μπορεί να να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Προτάθηκε στην ΑΕΚ και μέσα στις επόμενες μέρες, ενδεχομένως και μετά τις εξελίξεις με τον αντικαταστάτη του Λυμπερόπουλου στη θέση του τεχνικού διευθυντή, θα αποφασιστεί αν θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

Ο Λούκοβιτς γεννήθηκε στο Κράλιεβο, έχει ύψος 1.85 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ για μία χρονιά αγωνίστηκε στην Άσκολι, πριν μετακομίσει στην Ουντινέζε το 2007 και τρία χρόνια αργότερα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X