Ψάχνει κάτι άλλο η ΑΕΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, σταντ μπάι ο Τσιάρτας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-melissanidisΕίναι φανερό πλέον από τις εξελίξεις, πως η ΑΕΚ αναζητά κάτι διαφορετικό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Γίνεται ξεκάθαρο – για να κλείσει και κάθε μορφής σπέκουλα – πως δεν υπήρχε κάποιο οργανωμένο σχέδιο για την απομάκρυνση του Νίκου Λυμπερόπουλου και πως από τη στιγμή που προέκυψε, οι συζητήσεις ξεκίνησαν εκ του μηδενός. Εχοντας πλέον την εμπειρία, αλλά και τη χρονική άνεση (μη λησμονείται πως το ρόστερ είναι συμπληρωμένο σχεδόν στο 90%), η ΑΕΚ θέλει να πάει σε μια επιλογή που θα συνδυάζει νοοτροπία, στόχους, γνωριμίες, επαφές.

Οσο περνούν οι μέρες, τα σενάρια πληθαίνουν. Χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούσαν ονόματα όπως του Γκρέταρσον, του Εστερχάζι και του Βέλιτς, αλλά και άλλες επιλογές που ξεκινούσαν από την ισπανική αγορά και έφταναν μέχρι την πρώην γιουγκοσλαβική σχολή. Ωστόσο, από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιωνόταν τίποτα και επαναλαμβανόταν σε όλους τους τόνους, πως ο Μελισσανίδης θα αποφασίσει σύμφωνα με τις επαφές που θα κάνει και τα μηνύματα που θα λάβει.

Βέβαια, παραμένει σταντ μπάι η περίπτωση του Βασίλη Τσιάρτα. Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, την Πέμπτη υπήρξε επαφή ανάμεσα στον el mago και τον Μελισσανίδη. Τα χρόνια γνωριμίας, η εξαιρετική σχέση που έχουν και έχει επιβεβαιωθεί σε αρκετές περιπτώσεις, έκαναν σαφές πως δεν χρειάζονται πολλά. Αρκεί βέβαια, η ΑΕΚ να αποφασίσει πως θα καταλήξει στον πρώην άσο της, για να είναι αυτός που θα οργανώσει τα πάντα από την αρχή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X