Δίκτυο σε 13 Περιφέρειες για το «AEK FC Academy Network» δίχως… ευρώ

Δίκτυο σε 13 Περιφέρειες για το «AEK FC Academy Network» δίχως… ευρώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

acadimies ΑΕΚ Ακαδημίες Μπάγεβιτς ΖήκοςΟ Άκης Ζήκος και ο Μιχάλης Μητροτάσιος ανέβασαν τον πήχη ψηλά σήμερα. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται σε επίπεδο Ακαδημιών να… κατακτήσει την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με 4-5 συνεργαζόμενες Ακαδημίες σε κάθε μία από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας. Με κάθε Ακαδημία να (πρέπει) να μετρά τουλάχιστον 80-100 παιδιά και δύο ηγετικά στελέχη (Διευθυντή-Συντονιστή).

Τα 5.000 παιδιά που έβαλαν στόχο στην ΑΕΚ είναι μεγάλο νούμερο και μάλιστα ο Ζήκος τόνισε ότι η ΠΑΕ δεν θα επιβαρυνθεί ούτε… ευρώ για όλο αυτό το Δίκτυο που αλλάζει επίπεδο τον σύλλογο, τον κατατάσσει ψηλά στην Ευρώπη σε επίπεδο Ακαδημιών και ευελπιστεί να «τροφοδοτεί» την πρώτη ομάδα με παίκτες που θα βρίσκονται περίπου σε ηλικία 18 ετών.

Μάλιστα, η ΑΕΚ θα ορίσει 13 Περιφερειάρχες που θα πληρώνονται από τα έσοδα του Δικτύου, στο πλαίσιο του αυτοχρηματοδοτούμενο πλάνου.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X