Επαφή ΟΦΗ με Πετρόπουλο

Επαφή ΟΦΗ με Πετρόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

petropoulos Αντώνης Πετρόπουλος ΑΕΚ ΟΦΗ Απόλλων ΣμύρνηςΟ Αντώνης Πετρόπουλος είναι πρώτος στη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς που κοιτάζει η κρητική ΠΑΕ για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε η φυγή του Θανάση Παπάζογλου, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν την πλευρά του παίκτη να έρχεται σε επαφή το Σάββατο(14/06) με τον Μάνθο Πουλινάκη.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου τις τελευταίες ημέρες για προσωπικές του υποθέσεις, ενώ στην Κρήτη είναι και ο μάνατζερ του παίκτη με σκοπό να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Ο 28χρονος επιθετικός πραγματοποίησε καταπληκτική χρονιά με τον Απόλλων Σμύρνης, πετυχαίνοντας 12 τέρματα, ενώ διατηρεί άψογες σχέσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, καθώς είχε διατελέσει μέλος των κρητικών το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2007-2008.

Μάλιστα αυτή η κίνηση φαίνεται πως έχει εγκριθεί και από τον Τζενάρο Γκατούζο, με τον Ιταλό τεχνικό να βλέπει στο πρόσωπο του Έλληνα παίκτη τον άνθρωπο που μπορεί να πάρει στις πλάτες του την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Πηγή: coppa.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X