Ο Ζήκος για την πρόσληψη Μανωλά

Ο Ζήκος για την πρόσληψη Μανωλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

9736235a980b00108482475a7d3c035b_XLΤο όνομα του Στέλιου Μανωλά αποτέλεσε έκπληξη για την επιλογή του προπονητή στο τμήμα της Κ20, το οποίο συστήνεται ξανά στην ΑΕΚ μετά από «απουσία» ενός έτους. Ο Διευθυντής των Ακαδημιών της Ένωσης Άκης Ζήκος δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα της πρόσληψης του 53χρονου, κάτι που έκανε σήμερα στο περιθώριο της ενημέρωσης των ΜΜΕ για το πλάνο των «κιτρινόμαυρων» Υποδομών στο ΟΑΚΑ.

Ο Ζήκος όταν ρωτήθηκε για τον Μανωλά, απάντησε ότι έγινε η πρόταση για την πρόσληψη του και εξέτασαν στην ΑΕΚ την περίπτωση αυτή. Ξεκαθάρισε ότι αποτελεί κεφάλαιο για την ιστορία του δικεφάλου και θα έπρεπε να βρίσκεται στην «οικογένεια» της. Βεβαίως μέχρι την πρόσληψη προηγήθηκε συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Ζήκος εξήγησε στον Μανωλά πως λειτουργούν οι Ακαδημίες, ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και πάνω σε αυτό κινούνται οι προπονητές των Υποδομών. Από την στιγμή που ο Μανωλάς το αποδέχθηκε και το ενστερνίστηκε για να εργαστεί πάνω σε αυτό και εφόσον διαθέτει και το δίπλωμα UEFA Pro, δεν υπήρχε κανένα… εμπόδιο για να ενταχθεί στις Ακαδημίες του δικεφάλου.

Ζήκος και Μητροτάσιος εξήγησαν ότι η δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ πλέον, είναι «αλυσιδωτή». Οπότε κάθε κρίκος (κάθε τμήμα) πρέπει να λειτουργεί κάτω από το πλάνο που έχει ξεκινήσει από πέρυσι, για να έχει η ΑΕΚ τα αποτελέσματα στα οποία έχει στοχεύσει.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X