Τιμωρήθηκαν με... επίπληξη Διομήδης και Δημητρούλιας

Ο Διομήδης Αργούς πιέζει να πάρει τον τίτλο στα χαρτιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimitroulias Διομήδης Άργους ΑΕΚΣήμερα (13/6) έγιναν γνωστές οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για τα όσα συνέβησαν στον δεύτερο τελικό της Α1 χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους στο κλειστό γήπεδο της Νέας Κίου. Η ομάδα από την Πελοπόννησο τιμωρήθηκε με την …εξοντωτική ποινή της επίπληξης, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Δημήτρη Δημητρούλια που επιτέθηκε στον Μλάντεν Ράκσεβιτς. Ο Διομήδης όπως φαίνεται την γλίτωσε, γιατί δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την αθλητική δικαιοσύνη στο παρελθόν τόσο ο ίδιος, όσο και ο προπονητής του.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή

«Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

1) Αθλητικό Σωματείο «Α.Ε.Κ.», αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης.

2) Αθλητικό Σωματείο «Α.Ε.Κ.», αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης.

3α) Παράγοντα Σωματείου «Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ» Παναγιώτη Φελούκα, την ποινή αποκλεισμού των σαράντα ένα (41) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.

β) Αθλητικό Σωματείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ», θεωρεί ότι πρόκειται για περιορισμένης έκτασης επεισόδια και επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.

4α) Προπονητή Σωματείου «ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ» Δημήτριο Δημητρούλια, την ποινή της έγγραφης επίπληξης εκτιμώντας το γεγονός ότι δεν έχει απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη.

β) Αθλητικό Σωματείο «ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ», συνεκτιμώντας ότι το σωματείο δεν έχει απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη την τρέχουσα περίοδο και θεωρώντας ότι πρόκειται για παράπτωμα μη ιδιαίτερης βαρύτητας επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X