Να κλείσουν το ανοικτό μέτωπο (και) της αριστερής πλευράς θέλουν στην ΑΕΚ

Ολοένα και κερδίζει πόντους η περίπτωση του Κάρλος Κάλβο της Ξάνθης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

KALVOΕίναι σαφές ότι στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν απουσιάζουν κάποια κομμάτια του παζλ. Και στην Ένωση συνεχίζουν την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Μάλιστα το «σαφάρι» αφορά συγκεκριμένες θέσεις, όπως αυτή του αριστερού εξτρέμ. Οι κιτρινόμαυροι μπορεί να απέκτησαν τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά τον υπολογίζουν για το αριστερό άκρο της άμυνας. Παρά το γεγονός ότι ο πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό εξτρέμ.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχουν τσεκάρει στην ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει κάποιες από αυτές και πάντα στο κόλπο βρίσκεται τόσο ο Κάλβο της Ξάνθης, όσο και ο Κοροβέσης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη αναμένεται να βάλει σε τελική ευθεία τα μεταγραφικά ανοικτά μέτωπα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις στο ζήτημα του αριστερού εξτρέμ. Στην ΑΕΚ ναι μεν δεν βιάζονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να  σπαταλήσουν πολλές μέρες.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, στην ΑΕΚ δεν θα πουν όχι ακόμα και σε παίκτη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορέσουν να μεταφέρουν πιο μπροστά τον Σοϊλέδη, γεγονός που δεν επηρεάζει καθόλου τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X