Παπανικολάου: «Η ΑΕΚ έχει παρατυπήσει, δεν έχει νομική υπόσταση»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÁÐÁÍÉÊÏËÁÏÕ / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ  (ÊÕÐÅËËÏ 2008)Έχει βρεθεί στην ΑΕΚ τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Ο Δημήτρης Παπανικολάου μιλώντας στον «NOVASportFM» για την επικείμενη επιστροφή της μπασκετικής ΑΕΚ στην Α1, αναφέρθηκε στο χρέος των 440.000 ευρώ προς το πρόσωπο του και έδειξε διατεθειμένος να «κυνηγήσει» την Βασίλισσα μέχρι τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπανικολάου:

«Όλοι θέλουμε την ΑΕΚ στην Α1. Είναι μία μεγάλη ομάδα που πέρασε πολλές περιπέτειες. Αλλά, ο τρόπος με τον οποίο έρχεται στην Α1 δεν είναι ο ενδεδειγμένος. Δεν έχει νομική υπόσταση να σταθεί. Η ΑΕΚ έχει παρατυπήσει σε πολλά πράγματα και ο αθλητικός εισαγγελέας, κύριος Κορέας, μου είπε πως θα παρακολουθήσει την υπόθεση. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταθεί μόνης της και να μην μπαίνει από το παράθυρο. Δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα χρήματα που μου οφείλονται και πρόκειται να φτάσω ακόμα και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Μάλιστα, την υπόθεση γνωρίζει και η FIBA. Έχω κάνει 100 προτάσεις διακανονισμού, αλλά στην ΑΕΚ αλλάζει συνεχώς η κατάσταση διοικητικά και όλοι με παραπέμπουν στον προηγούμενο. Στη Β’ Εθνική που συμμετείχε, δεν κήρυξε πτώχευση και λειτουργούσε κανονικά. Την ΑΕΚ την έχουν βλάψει μικροί άνθρωποι που μας κοροϊδεύουν όλους. Όμως, δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι αυτό. Δεν πιστεύω να άφηνε κανείς 440.000 ευρώ. Πως θα περάσει η ΑΕΚ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να πάρει πιστοποιητικό. Απορώ γενικά αν υπάρχουν διατάξεις, νόμοι και κανονισμοί. Κάνεις δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Από το 2007 και μετά δεν έχει καταθέσει ισολογισμό και είναι εταιρία! Θα περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X