Τσιάκος: «Περιμένουμε την διοίκηση, δείχνουμε διάθεση και υπομονή»

Τσιάκος: «Δύσκολο ματς στο Λαύριο, διαχείριση των τραυματισμών μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiakos (1)Ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της φετινής ανόδου στην Α1 μπάσκετ ο Γιώργος Τσιάκος και μιλώντας στο «ΑΡΤ TV» τόνισε ότι οι αθλητές περιμένουν από την διοίκηση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της με την εξόφληση τους για την σεζόν που τελειώσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ της ΑΕΚ:

«Όλοι ξέραμε ότι σε κάθε «στραβοπάτημα» θα κρινόμασταν πάρα πολύ σκληρά. Για εμένα είναι μία πολύ θετική ανάμνηση. Πετύχαμε τον στόχο μας. Καταφέραμε να επιστρέψει η ομάδα στην Α1. Δια πυρός και σιδήρου; Δε θα το έλεγα. Θεωρώ ότι ήμασταν μία παρέα η οποία ευχαριστήθηκε το μπάσκετ και μπόρεσε να αφήσει έξω τις «σειρήνες» που άκουγε σε κάθε κακό αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ είπε: «Σίγουρα μόνο ρόδινα δεν είναι τα πράγματα. Νομίζω έτσι τα κάναμε εμείς να φαίνονται προς τα έξω. Ήμασταν μία οικογένεια, η οποία είχε κλείσει τα “παράθυρα” και δεν υπήρχαν προς τα έξω λόγια για την κατάσταση της ομάδας. Μπορέσαμε και διαχειριστήκαμε το οικονομικό κομμάτι όσο είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Από εκεί και πέρα περιμέναμε κάποια πράγματα από τη διοίκηση, η οποία δείχνει μία κωλυσιεργία και μία καθυστέρηση. Για αυτόν τον λόγο θα γινόταν και η συνέντευξη Τύπου. Τελευταία στιγμή έγινε μία κίνηση καλής θελήσεως από τον κύριο Αλεξίου, έδωσε ένα μικρό μέρος των οφειλομένων, γιατί είναι αρκετά μεγάλο και η συνέντευξη Τύπου πήρε αναβολή. Περιμένουμε να γίνει η γενική συνέλευση την Κυριακή (15/6). Να γίνει η σύσταση της ΚΑΕ και εμείς δείχνουμε πάρα πολύ καλή διάθεση, υπομονή, αλλά πλέον πρέπει να γίνονται πράγματα σιγά-σιγά. Περνάει το καλοκαίρι και εκτός από το οικονομικό κομμάτι της προηγούμενης χρονιάς που πρέπει να κλείσει, πρέπει η ομάδα να ξεκινήσει να λειτουργεί. Αν δεν γίνει το πρώτο, δεν μπορεί να γίνει τίποτα».

Για την υπομονή των παικτών είπε: «Είναι καθαρά υποκειμενικό ο καθένας πόση αντοχή έχει και πόση υπομονή μπορεί να δείξει σε τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι έχουν συμβόλαιο. Βέβαια ακόμα δεν υπάρχει ούτε ΚΑΕ. Αυτό δε μας λέει κάτι. Πιστεύω το πόσο υπομονή θα κάνει ο κάθε παίκτης είναι στο τι αντοχές έχει ακόμα».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X