Στον Λεβαδειακό ο Μοσχονάς

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mosxonasΤο πρώτο “άλμα” στην καριέρα του έκανε ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Θοδωρής Μοσχονάς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό.

Ο νεαρός πορτιέρο, ο οποίος αποχώρησε πέρυσι από την Ένωση, βρέθηκε στη Λιβαδειά και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα της Βοιωτίας.Παρά το γεγονός ότι ο Μοσχονάς είχε μεγάλη βελτίωση, λόγω της δουλειάς που έκανε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ΑΕΚ, δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρίες και για το λόγο αυτό το προηγούμενο καλοκαίρι αποχώρησε και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε υπερασπίστηκε την εστία του Φωστήρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

“Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Θεόδωρος Μοσχονάς και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Ο γεννημένος στις 3/12/1990 τερματοφύλακας θα φορά τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τα επόμενα 3 χρόνια, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν ο Φωστήρας.”

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X