Ανδρεάδης: "Για πρωταθλητισμό ήρθα στην ΑΕΚ"

Ανδρεάδης: "Για πρωταθλητισμό ήρθα στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

andreadis Ανδρέας Ανδρεάδης ΑΕΚ βόλεϊΘα μπει σε μία πολύ μικρή κάστα αθλητών που έχουν φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και της ΑΕΚ. Ο Ανδρέας Ανδρέαδης υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ που θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, η 6η φορά στην οποία θα αγωνιστεί.

Στον Παναθηναϊκό κατέκτησε τρεις τίτλους και με τον Ολυμπιακό άλλους τέσσερις και επιθυμία του είναι να κάνει το ίδιο και με την ΑΕΚ.

«Το πλάνο που έχει η ΑΕΚ με αντιπροσωπεύει, θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Volleyleague και χαίρομαι πολύ που είμαι μέσα στα σχεδία του προπονητή. Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί υπάρχει επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στο αγωνιστικό. Όλον αυτόν τον καιρό μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους και με πλησίασαν, δείχνοντας μου σεβασμό», είπε αρχικά ο έμπειρος κεντρικός.

Για το πώς αισθάνεται που θα έχει αγωνιστεί σε όλους τους μεγάλους του αθλήματος ο 33χρονος σχολίασε: «Με το πάθος που αγωνίστηκα σε όλες τις άλλες ομάδες, το ίδιο πάθος θα δείξω και με την ΑΕΚ. Με ήθελαν για παραπάνω χρόνια, αλλά αποφασίσαμε να πάμε βήμα βήμα. Στόχος είναι η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό, να μπει φέτος στην τετράδα και σταδιακά να έχει συμμετοχές σε τελικούς, διεκδικώντας τίτλους. Με την ΑΕΚ πάντα είχα ένα οικογενειακό δέσιμο, αφού η γιαγιά μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην πατρίδα με την ανταλλαγή πληθυσμού. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Πέτρογλου με τον οποίο είμαστε χρόνια φίλοι και ελπίζω να μείνει στην ομάδα».

«Το κεφάλαιο Εθνικός δεν έκλεισε»

Αναφορικά για το «διαζύγιο» με τον Εθνικό είπε: «Όταν πήγα στον Εθνικό όλοι είπαν ότι έχω στόχο να τελειώσω την καριέρα μου. Εγώ όμως είμαι μικρός ακόμα, έχω ακόμα να δώσω πολλά στο βόλεϊ. Πήγα στον Εθνικό για να βοηθήσω και επειδή ήξερα 13 χρόνια τον προπονητή, Σάκη Μουστακίδη. Το κεφάλαιο Εθνικός δεν έκλεισε ακόμα για μένα, είναι η ομάδα που πρωτοξεκίνησα και κάποια στιγμή θα επιστρέψω».

Πηγή: coppa.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X