Προβάδισμα ο Τσιάρτας - Πληροφορίες για συνάντηση με Μελισσανίδη

Προβάδισμα ο Τσιάρτας - Πληροφορίες για συνάντηση με Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiartas-τσιαρταςΤο enwsi.gr σας είχε ενημερώσει πως θα είναι άμεσες οι εξελίξεις στη διαδοχή του Νίκου Λυμπερόπουλου στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επέστρεψε χθες το βράδυ από ταξίδι που πραγματοποίησε για επαγγελματικούς λόγους και σήμερα έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών. Σύμφωνα με κάποιες πηγές μάλιστα, ενδεχομένως ακόμα κι απόψε να πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνάντηση με τον Βασίλη Τσιάρτα.

Μελισσανίδης και Τσιάρτας γνωρίζονται καλά από το παρελθόν και δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. Κυρίως, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θέλει να καταστήσει ξεκάθαρο τον τρόπο που επιθυμεί να δουλεύει η ομάδα: την «ελληνοποίηση», το βάρος στα τμήματα υποδομής, την ανάγκη για απόκτηση ξένων παικτών που θα κάνουν τη διαφορά ή θα έχουν ταλέντο και προοπτική εξέλιξης.

Ο Τσιάρτας ξέρει ποια είναι η νοοτροπία και η λογική του Μελισσανίδη, έχει τις γνώσεις και την εμπειρία για να δώσει λύσεις σε ζητήματα που έχει ανάγκη η ΑΕΚ. Επίσης, διατηρεί καλό επίπεδο επαφής με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, η γνώμη του οποίου πάντα μετρά καθοριστικά στη σκέψη του Μελισσανίδη και την τελική απόφαση που θα λάβει για το θέμα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X