Αναβολή πήρε η ΑΕΚ από τον αθλητικό δικαστή

Αναβολή πήρε η ΑΕΚ από τον αθλητικό δικαστή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÐÏËÏÃÉÁ ÓÔÏÍ ÁÈËÇÔÉÊÏ ÄÉÊÁÓÔÇ ÃÉÁ ÔÁ ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÓÔÏÍ ÔÅËÉÊÏ ÔÏÕ ×ÁÍÔÌÐÏË ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓΣε λίγες ώρες εκδικάζεται από το ΑΣΕΑΔ η έφεση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ, στοχεύοντας στην μείωση της βαριάς ποινής με την οποία τιμωρήθηκε λόγω των γεγονότων της Κυψέλης πριν από την έναρξη του τρίτου τελικού, ωστόσο λίγο νωρίτερα το νομικό επιτελείο της Ένωσης έδωσε το “παρών” στο γραφείο του αθλητικού δικαστή για κλήσεις σε απολογία που αφορούσαν το ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ και του πρώτου τελικού με τον Διομήδη Άργους.

Οι δικηγόροι της ΑΕΚ ζήτησαν αναβολή για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, λόγω απουσίας στο εξωτερικό του μάρτυρα Κώστα Σταματιάδη. Το αίτημα για αναβολή έγινε δεκτό και έτσι οι υποθέσεις αυτές θα εκδικαστούν την ερχόμενη εβδομάδα, με τους “κιτρινόμαυρους” να αναμένουν τη νέα κλήση από τον αθλητικό δικαστή για το ποια ημέρα θα βρεθούν εκ νέου ενώπιον του.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X