Ένας «φίλος» ήρθε από τα παλιά και προσέγγισε τον Αλεξίου για το γυναικείο βόλεϊ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών AEK volley ginekonΕίναι σαφές ότι από την στιγμή που το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ είναι ακέφαλο, θα προκύψουν αρκετά προβλήματα, τα οποία έχουμε αναφέρει από το enwsi.gr. Η διοίκηση που «έτρεξε» το τμήμα της ομάδας την περυσινή χρονιά δεν θα συνεχίσει και έτσι οι δυσκολίες μεγαλώνουν για το προεδρείο της Ερασιτεχνικής, προκειμένου να βρει λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr υπήρξε τις προηγούμενες μέρες προσέγγιση του Γιώργου Σαμαρά, πρώην προπονητή των Βριλησσίων, προκειμένου να αναλάβει μαζί με τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη την ομάδα τόσο σε αγωνιστικό ,όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που πέρυσι ανέλαβαν την ομάδα των Βριλησσίων και συνεργάστηκαν με τον Μανώλη Ρουμελιώτη μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, όταν και ο τεχνικός της ΑΕΚ αποχώρησε από την ομάδα, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Στην πιάτσα του βόλεϊ τονίζεται ότι οι δύο άνδρες στηρίζονται από Άραβα επιχειρηματία, ονόματι Σαμίρ που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και πάλι με την ΑΕΚ, έχοντας την εταιρεία «Nargile». Πριν τρία χρόνια με τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου στο διοικητικό τιμόνι, υπήρξαν κάποιες συμφωνίες που δεν προχώρησαν, ενώ προέκυψαν και αρκετά οικονομικά προβλήματα.

Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι  η προσέγγιση έγινε προς τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, ωστόσο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για μια περίπτωση που αντιμετωπίζεται με μεγάλη επιφύλαξη. Για να προχωρήσει μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ να πάρει οικονομικές εγγυήσεις, ωστόσο είναι μια υπόθεση που μπήκε στην ατζέντα τις τελευταίες ώρες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X