Διπλό "μέτωπο" προστασίας του χάντμπολ της ΑΕΚ, από Αλεξίου – Κατσαδήμα

Καρυπίδης: "Nα φέρουμε το πρωτάθλημα στην Φιλαδέλφεια"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ παίκτες κόσμος χάντμπολ AEK pektes kosmos handballΕίναι γνωστό και εκεί έχουν πέσει τα φώτα της δημοσιότητας, ότι σήμερα (17.00) εκδικάζεται από το ΑΣΕΑΔ η έφεση της ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης που έφερε την βαριά ποινή των έξι αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και τις 80.000 ευρώ πρόστιμο. Μια απόφαση που προκάλεσε την οργή  των ανθρώπων της ΑΕΚ, στην οποία εξαντλήθηκε η αυστηρότητα από τους δικαστές.

Μάλιστα το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο αθλητικός δικαστής  παραδέχτηκε ότι η μη τέλεση του αγώνα δεν οφείλεται στην ΑΕΚ, αλλά στη αστυνομία. Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ θα πατήσει πάνω σε αυτό, ελπίζοντας ότι το ΑΣΕΑΔ θα ρίξει την ποινή τόσο στην έδρα όσο και στο χρηματικό πρόστιμο.

Νωρίτερα οι δικηγόροι της ΑΕΚ αναμένεται να δώσουν μια ακόμα μάχη στον αθλητικό δικαστή. Βλέπετε υπάρχει μια ακόμα κατηγορία για το παιχνίδι με τον Διομήδη που έγινε στις 15 Μαϊου και σε αυτό υπήρξαν σύμφωνα με το κατηγορητήριο αρκετοί λόγοι για να προκαλέσουν νέα τιμωρία της ομάδας. Επίσης επεισόδια έγιναν και σε ένα ακόμα ματς πάλι απέναντι στην ομάδα του Άργους, στις 21 Μαϊου.

Όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας, το δικαστήριο αυτό είναι επίσης κομβικό, υπό την έννοια ότι οποιαδήποτε ποινή προκύψει θα διπλασιαστεί, γιατί η ομάδα είναι υπότροπη. Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει με νέα ποινή, ενώ το κατηγορητήριο αφορά τέσσερις – πέντε περιπτώσεις, μια εξ αυτών και διακοπή του αγώνα για 17 λεπτά.

Αλεξίου και Κατσαδήμας έχουν από νωρίς το μεσημέρι να δώσουν μεγάλη μάχη στις δικαστικές αίθουσες και θα προσπαθήσουν να τις κερδίσουν για να μην τιναχθεί στον αέρα το τμήμα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X