Μάθε μπαλίτσα

Μάθε μπαλίτσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brazilvs croatia«Χούντα» Μουντιάλ έρχεται από σήμερα σε κάθε σπίτι, αλλά και στο πρακτορείο. Αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα εκτός προγράμματος, άπαντες ασχολούνται στοιχηματικά με τον μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο. Η πρεμιέρα γίνεται απόψε με την Βραζιλία να υποδέχεται την Κροατία. Διατηρώ αρκετές επιφυλάξεις για την χαμηλή απόδοση της οικοδέσποινας και για αυτό θα μελετήσουμε κάποια ειδικά στοιχήματα που μπορούν να μας πληρώσουν περισσότερο.

Με «Χ» ημίχρονο

Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και ως εκ τούτου θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η Κροατία δεν είναι αμελητέα ποσότητα και είναι ικανή να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο της. Τουλάχιστον για ένα ημίχρονο. Σίγουρα οι Βραζιλιάνοι θα έχουν την κατοχή, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο, αλλά η εμπειρία του Σκολάρι τους επιτρέπει να κοιτάξουν το ματς αρκετά συντηρητικά, προκειμένου να μην πάθουν καμιά ζημιά και τρέχουν και δεν φτάνουν.

Πρόταση: X ημίχρονο (www.stoiximan.gr 2.30)

Συνδυασμός στοιχημάτων και … 2.70

Αν ρωτήσει κανείς 10 ανθρώπους για το νικητή του αποψινού αγώνα, τουλάχιστον οι εννιά θα πουν Βραζιλία. Το θέμα όμως είναι τι τιμές θέλεις να αγοράσεις προκειμένου να πληρωθείς. Εδώ έρχεται ο συνδυασμός στοιχημάτων που μπορεί να μας οδηγήσει στο ταμείο. Επειδή μιλάμε για πρεμιέρα, δεν περιμένουμε πολλά τέρματα. Εδώ το γεγονός ότι η Βραζιλία περιμένουμε να κερδίσει εύκολα ή δύσκολα μας «αναγκάζει» να πάμε στον συνδυασμό νίκη της Βραζιλίας με λίγα γκολ.

Πρόταση: 1 και under 2.5: ( www.stoiximan.gr 2.70)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X