Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Κατσουράνη, παρά το "διαζύγιο" της ΑΕΚ με Λύμπε

Γκολάρα Κατσουράνη στην προπόνηση της εθνικής (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis Κώστας Κατσουράνης ΑΕΚ εθνικη ομάδαΟι πληροφορίες του enwsi.gr θέλουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να διατηρούν “ζωντανό” το ενδιαφέρον τους για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, παρότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον δικέφαλο.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήταν από τους βασικούς υποστηριχτές της επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη στην ομάδα. Κάποιοι μάλιστα θέλησαν να συνδυάσουν την αποχώρηση του Λύμπε από το ποδοσφαιρικό τμήμα με τη μεταγραφή του έμπειρου μέσου. Τελικά, αυτό που υποστηρίζεται τις τελευταίες ώρες από ανθρώπους της Ένωσης είναι ότι το “διαζύγιο” της ΑΕΚ με τον Λυμπερόπουλο δεν αλλάζει στο παραμικρό την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Κώστας Κατσουράνης παραμένει στο “κάδρο” για την επόμενη μέρα του δικεφάλου και όπως όλες οι περιπτώσεις, έτσι κι αυτή, θα κριθεί από την οριστική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. H επιστροφή άλλωστε του αρχηγού της Εθνικής έχει κι άλλους υποστηριχτές μέσα στην ομάδα, αν και υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η ΑΕΚ πρέπει να επενδύσει σε πιο νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν επένδυση για τα επόμενα χρόνια.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X