Παραμένει ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ ο Μούγκοσα, θα γίνει προσέγγιση στον 22χρονο φορ

Ο Μούγκοσα παρέλαβε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και μίλησε ξανά για μεταγραφή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mugosaΗ συζήτηση έχει ανοίξει εδώ και αρκετές ημέρες και έχετε διαβάσει σχετικά από το enwsi.gr. Αναφερόμαστε στον Στέφαν Μούγκοσα της Μλάντοστ, ο οποίος έχει κεντρίσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ο νεαρός επιθετικός που ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Μαυροβουνίου, δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ανθρώπους της Ένωσης.

Πρόκειται για μια περίπτωση που έχουν δει αρκετές φορές και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι κατάφερε να είναι πρώτος στην λίστα με τους σκόρερ. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη εθνική Μαυροβουνίου Under 21, που είναι αρχηγός αυτής της ομάδας και που έχει εξαιρετικά τεχνικά στοιχεία.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν παρακολουθήσει παιχνίδια του Μούγκοσα και φαίνεται να πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του. Είναι ένας παίκτης σε μικρή ηλικία που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα και μπορεί να αποδειχτεί λαβράκι για την ομάδα στο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κιτρινόμαυροι είναι ιδιαιτέρως «ζεστοί» με την περίπτωση του και τις επόμενες μέρες αναμένεται να προσεγγίσουν τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι στις 2 Ιουνίου είχατε διαβάσει από το enwsi.gr, ότι ο Μούγκοσα είχε κάνει λόγο για πρώτη φορά δημοσίως για πιθανή μεταγραφή του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X