Επιλέγει άμεσα τεχνικό διευθυντή ο «τίγρης»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidisΑμέσως μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, το ενδιαφέρον για την ΑΕΚ αφορά τη διάδοχη κατάσταση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν για επαγγελματικούς λόγους εκτός γραφείου όλη την ημέρα και δεν ασχολήθηκε με το θέμα, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί αύριο. Και όπως υποστήριζαν με βεβαιότητα καλά πληροφορημένες πηγές, η μέρα μπορεί να βγάλει τον επόμενο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ καθώς η απόφαση του «τίγρη» θα είναι άμεση.

Είναι εύλογο, πως η ονοματολογία ξεκίνησε από νωρίς. Το enwsi.gr παρουσιάζει και αναλύει τα σενάρια που θα βγάλουν τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Βασίλης Τσιάρτας: φαντάζει ως προφανής επιλογή. Εχει γνώση της θέσης, έστω και αν η θητεία του στην ΑΕΚ – με πολλούς οικονομικούς περιορισμούς βέβαια – δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εχει προσωπική επαφή με τον Μελισσανίδη, έχει επικοινωνία με τον Μπάγεβιτς, θέλει να δουλέψει στην ομάδα

Ιλια Ιβιτς: Ακόμα θεωρείται ως ο πλέον επιτυχημένος τεχνικός διευθυντής που πέρασε από την ΑΕΚ, έστω και αν υπήρξαν δεκάδες μεταγραφές. Δεν φαίνεται τόσο ενθουσιασμένος στην προοπτική να αναλάβει ξανά τέτοιο πόστο (είχε θητεύσει και στον Ολυμπιακό), αλλά ένα τηλεφώνημα από τον Μελισσανίδη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Τόνι Σαβέβσκι: Το όνομα του ήρθε ξανά στην επικαιρότητα. Εχει υπηρετήσει την ΑΕΚ από διάφορα πόστα (παίκτης, προπονητής, τεχνικός διευθυντής Ακαδημίας). Είναι ζήτημα η έλλειψη εμπειρίας στη θέση, αλλά διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα.

Χρήστος Κωστής: Το όνομα του ακούστηκε, καθώς είχε μεσολαβήσει προς τον Μελισσανίδη για να γίνουν τον Ιανουάριο μεταγραφές όπως του Ανάκογλου, αλλά και άλλες όπως των Τσουμάγκα και Πετρόπουλου. Είναι θετικός να επιστρέψει στην ΑΕΚ

Η έκπληξη: Ο Μελισσανίδης αρέσκεται σε κινήσεις που προκαλούν αίσθηση. Με δεδομένο πως δεν επιθυμεί απλά κάποιον μέσα από την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, αλλά έναν τεχνικό διευθυντή που θα είναι αποτελεσματικός  και θα κάνει τη διαφορά (όπως ο Νταμπίζας στον Παναθηναϊκό), δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια λύση εκτός ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X