Εμμένει η Παπαγεωργίου στην παραίτηση της, μετά την συνάντηση που είχε με τον Αλεξίου

Αναποφάσιστη η Παπαγεωργίου, συνάντηση της διοίκησης τις επόμενες μέρες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papageorgiou“Τιτάνιες” προσπάθειες κάνει ο Αλέξιου Αλεξίου προκειμένου να σώσει ότι σώζεται απο τα τμήματα της Ερασιτεχνικής. Ο πρόεδρος της “Μάνας” ΑΕΚ είχε συνάντηση χθες το απόγευμα με κάποιους από τους ανθρώπους που “έτρεξαν” το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ και προσπάθησε να τους πείσει να επιστρέψουν και να αναλάβουν και πάλι. Ο Αλεξίου ήταν μαζί με τον Γιώργο Κατσαδήμα, ενώ στην άλλη άκρη του τραπεζιού έκατσε η Φένια Παπαγεωργίου, ο Χάρης Κουτάς και ο Ηλίας Μπόβαλης.

Το κλίμα στην συνάντηση ήταν καλό, αλλά δεν είχε ευχάριστα νέα. Καταρχήν η Φένια Παπαγεωργίου εμμένει στην αρχική της απόφαση να παραιτηθεί απο έφορος του τμήματος. Απο την στιγμή που δεν βλέπει φως στο τούνελ στο γυναικείο τμήμα, επανέλαβε τον Αλεξίου ότι δεν έχει διάθεση να μπει και πάλι στην περυσινή διαδικασία, αναλαμβάνοντας και πάλι τις ίδιες υποχρεώσεις.  Έχοντας μάλιστα να λύσει και ένα βουνό προβλημάτων κυρίως με τα οικονομικά του παρελθόντος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η απάντηση και του Χάρη Κουτά, με τον Αλεξίου να συζητά μαζί τους την επόμενη μέρα του τμήματος, το οποίο δεν φαίνεται να έχει μέλλον.

Χωρίς καμία διάθεση κινδυνολογίας, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν χθες επί δύο ώρες μεταξύ των δύο πλευρών, αναζητείται ένα θαύμα για να σώσει την ομάδα απο την διάλυση. Ή καλύτερα ένας χρηματοδότης που θα μπορέσει να βγει μπροστά και να χτίσει μια ομάδα που θα μπορέσει τουλάχιστον να κοιτάξει στα μάτια τους αντιπάλους και να κυνηγήσει με αξιώσεις την κορυφή.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X