Το κίτρινο κασκόλ του Κυριακίδη και η ανακοίνωση των «Monsters»

Το κίτρινο κασκόλ του Κυριακίδη και η ανακοίνωση των «Monsters»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kyriakidisΤο βράδυ του Σαββάτου ο Ηλίας Κυριακίδης παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Ελευθερία στα Μάλια και μάλιστα δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη. Μέλη του ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου του έκαναν δώρο ένα κασκόλ της Ενωσης, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει στο παρελθόν, έχοντας γίνει και αγαπητός στον κόσμο της Ένωσης.

Αυτή η φωτογραφία όμως δεν άρεσε καθόλου στους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας “Monsters”, που μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “o Κυριακίδης παύει να ισχύει για μας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως έχουμε δημόσια δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν, τακτικές, μέθοδοι και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στην ΑΕΛ που θέλουμε και οραματιζόμαστε, πάντα θα κατακρίνονται και θα καταδικάζονται από μας, ανεξάρτητα από τα πρόσωπα που θίγονται απ’ αυτές. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε να πιστεύουμε με την ίδια δύναμη, όσα θίξαμε πρόσφατα στη φετινή χρονιά για την τακτική της διοίκησης στο θέμα Κυριακίδη. Από την άλλη φυσικά, δεν πρόκειται για κανέναν, όπως κι αν λέγεται, να διαπραγματευτούμε το πως αντιλαμβανόμαστε την αφοσίωση και την αγάπη μας για την ΑΕΛ. Γι’ αυτόν τον προφανή αδιαπραγμάτευτο λόγο ο Κυριακίδης από το βράδυ της Κυριακής παύει να υπάρχει για μας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X