Εγκρίνεται η νέα ΚΑΕ, παίρνει ΑΦΜ και ξεκινά το… ταξίδι της Βασίλισσας στην Α1

Η «Βασίλισσα» επιστρέφει στην Α1 μετά από 1.009 «εφιαλτικές» μέρες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsatos-alexiouΤο 2012 εκπονήθηκε από τους Κοτσάτο-Αλεξίου ένα πλάνο εξυγίανσης της μπασκετικής ΑΕΚ με απώτερο σκοπό την επιστροφή στην Α1 και την δημιουργία μιας νέας ΚΑΕ δίχως τα… βάρη του παρελθόντος. Αγωνιστικά ο Ζιάγκος και οι αθλητές του έφεραν εις πέρας την αποστολή τους και η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α1. Τώρα μένει η διοίκηση (αφού καλύψει οικονομικά τις τρύπες της περσινής σεζόν) να προχωρήσει για τη νέα ΚΑΕ και τον σχεδιασμό της Βασίλισσας στην Α1.

Χθες υπήρξε δημοσίευμα για το χρέος των 90.000 ευρώ της διοίκησης Φιλίππου προς τον φροντιστή Γιώργο Γαργαρόπουλο, υποθέσεις όπως τα χρέη π.χ. σε Χατζή, Παπανικολάου και άλλους.  Αυτές οι αμαρτίες αφορούν την παλιά ΚΑΕ που εκκαθαρίστηκε, όπως τόνιζαν χθες στελέχη της διοίκησης. Οπότε μετά την εκκαθάριση οι ευθύνες αφορούν προσωπικά πια τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Φιλίππου και τον πρόεδρο Γιάννη Γρανίτσα.

Η νέα ΚΑΕ έχει πάρει τον δρόμο της… Την Κυριακή αναμένεται να λάβει την έγκριση της σύστασης της από την Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Εν συνεχεία σε συμβολαιογράφο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της νέας εταιρίας, για να πάρει ΑΦΜ και να ξεκινήσει το… έργο της. Δηλαδή, να αποτελέσει το «όχημα» της επιστροφής της ΑΕΚ στην Α1.

Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει οι κινήσεις για να αρχίσουν άμεσα οι διεργασίες της νέας ΚΑΕ, ενώ την προσεχή Δευτέρα η ΑΕΚ θα ψηφίσει στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Κάτι που σημαίνει ότι πλέον ως ισότιμο μέλος της Α1 μπάσκετ, η ΑΕΚ ξεκινά το… ταξίδι της. Βεβαίως, η διοίκηση οφείλει πρώτα να καλύψει οικονομικά την περσινή σεζόν (αθλητές, υπαλλήλους κ.α.).

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X