Σε δεύτερο πλάνο περνά πλέον για την ΑΕΚ η προοπτική απόκτησης του Παπαδόπουλου

Το επίσημο "αντίο" του Ατρόμητου στον Παπαδόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papadopoulos Δημήτρης Παπαδόπουλος ΑΕΚ 1Στην υπόθεση Λάζοβιτς, αλλά και σε άλλες πιθανές επιλογές που μπορεί να υπάρχουν για την επίθεση, φαίνεται πως στρέφεται η ΑΕΚ έπειτα από τις εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Στην Ενωση είναι προβληματισμένοι από την κατάσταση και φαίνεται πως αφήνουν πίσω την υπόθεση του 33χρονου φορ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα μπορούσε να ειπωθεί πως ο «Παπ» τελείωσε για την ΑΕΚ, αλλά σε μια μεταγραφική υπόθεση ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.

Ετσι και αλλιώς, μόνο εύκολα δεν είναι τα θέματα και στην υπόθεση του Λάζοβιτς. Οι απαιτήσεις του Σέρβου επιθετικού είναι υψηλές και στην ΑΕΚ καλούνται να αποφασίσουν σε ποια επιλογή θα ρίξουν το βάρος για την επένδυση τους. Είναι ξεκάθαρο πάντως, πως ο Παπαδόπουλος έχει μπει πλέον σε δεύτερο πλάνο για την ΑΕΚ και την πιθανότητα συνεργασίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X