Κοντά στην αποχώρηση (και) ο Τσιλιμπάρης, πρόταση από το Λουξεμβούργο

Κοντά στην αποχώρηση (και) ο Τσιλιμπάρης, πρόταση από το Λουξεμβούργο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsilimparis Κώστας Τσιλιμπάρης ΑΕΚ χάντμπολΈνας ένας οι χαντμπολίστες της ΑΕΚ αποχωρούν από την ομάδα, ενόψει του 3ου τελικού της Α1 χάντμπολ. Οι «κιτρινόμαυροι» βλέποντας την νυν διοίκηση του τμήματος να μην έχει διάθεση να συνεχίσει στην ομάδα, ενώ υπάρχουν και οικονομικές εκκρεμότητες κοιτούν το μέλλον τους.

Μετά τον Μλάντεν Ράκσεβιτς που βρήκε ήδη ομάδα, κοντά στην αποχώρηση του βρίσκεται και ο πορτιέρο Κώστας Τσιλιμπάρης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του coppa.gr:

Μετά τον Μλάντεν Ράκσεβιτς, άλλος ένας αθλητής που αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στην ΑΕΚ, ο Κώστας Τσιλιμπάρης, είναι πιθανό να αποχωρήσει μετά το τέλος του τρίτου τελικού κόντρα στον Διομήδη Άργους.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει εδώ και ένα μήνα στα χέρια του δελεαστική πρόταση από την Κέργενγκ (πρώην Μπασαράζ), πρωταθλήτρια ομάδα του Λουξεμβούργου, την οποία σκέφτεται σοβαρά.

Από την μία η απόφαση να ξενιτευτεί ξανά στα 35 του δεν είναι και τόσο εύκολη, ενώ από την άλλη, όπως είναι λογικό, να περιμένει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, οι οποίες θα δρομολογηθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι έχει καλούς λόγους για να μετακομίσει στο Λουξεμβούργο, αφού εκεί βρίσκεται ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στην ΑΕΚ, Κώστας Γιαννόπουλος, αλλά και ο πρώην προπονητής του στην Κονβερσάνο, Ρικάρντο Τριλίνι.

Ο τελευταίος διατηρεί άψογη σχέση με τον Κερκυραίο πορτιέρο και η συνεργασία τους στην ιταλική ομάδα ήταν εξαιρετική και πετυχημένη με την κατάκτηση δύο συνεχόμενων νταμπλ.

Τη δεδομένη στιγμή η… πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά της Κέργενγκ, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι στην ΑΕΚ υπάρχει μία αβεβαιότητα για το επίπεδο και το μπάτζετ που θα έχει η ομάδα την επόμενη σεζόν, αλλά και επειδή οι συζητήσεις με τους αθλητές φαίνεται ότι θα καθυστερήσουν αρκετά.

Κυρίως όμως αυτή την περίοδο το μυαλό του είναι στο τελευταίο ματς της χρονιάς, έχοντας σα στόχο μαζί με τους συμπαίκτες του να οδηγήσουν την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι στην ΑΕΚ υπάρχουν νεαροί, ελπιδοφόροι και με πολύ καλά στοιχεία τερματοφύλακες (Τσακνής, Συγγάρης, Κότσιρας) που περιμένουν να πάρουν την ευκαιρία τους, όταν αποχωρήσουν ή αποσυρθούν οι μεγάλοι αστέρες, Δημήτρης Καφφάτος και Κώστας Τσιλιμπάρης».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X