Αρνητική απάντηση από τον «Παπ» στην ΑΕΚ, έκανε αντιπρόταση για συνεργασία

Παιχνίδι με τον χρόνο από τον Παπαδόπουλο, δύσκολα θα απαντήσει άμεσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papadopoulos-παπαδοπουλοςΑρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Δημήτρη Παπαδόπουλου για την ΑΕΚ. Ο 33χρονος φορ απάντησε με αντιπρόταση, απορρίπτοντας την πρόταση που είχε λάβει από την Ενωση στην επικοινωνία του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο «Παπ» ζήτησε από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ νέους όρους, οι οποίοι στις βασικές γραμμές τους περιλαμβάνουν συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και οικονομικές απολαβές που αγγίζουν τις 250.000 ευρώ ετησίως.

Είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν η ΑΕΚ θα ακολουθήσει στη διαδικασία και αν θα μπει σε διαδικασία αντιπρότασης. Κυρίως, επειδή η δέσμευση για τόσα πολλά χρόνια με έναν παίκτη σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, ξεφεύγει κατά πολύ από τη λογική που θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» να ισχύει για την ομάδα. Συν τοις άλλοις, οι αξιώσεις του Παπαδόπουλου υπερβαίνουν τα χρήματα που έχει η ΑΕΚ στο μπάτζετ της.

Το θέμα είναι αν η ΑΕΚ θα παραμείνει και άλλο στην υπόθεση ή θα στραφεί στις εναλλακτικές επιλογές που έχει στην ατζέντα της (Λάζοβιτς και άλλοι). Ετσι και αλλιώς, στην Ενωση ενδέχεται ακόμα και εντός της ημέρας να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη κορυφής, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις μεγάλες μεταγραφικές εκκρεμότητες της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X