Σε αδιέξοδο οι επαφές του «Παπ» με τον ΑΠΟΕΛ, ανοιχτό πάντα για την ΑΕΚ

Παιχνίδι με τον χρόνο από τον Παπαδόπουλο, δύσκολα θα απαντήσει άμεσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papadopoulos-παπαδοπουλοςΚρίσιμες ώρες για το μέλλον της καριέρας του και την προοπτική να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ είναι αυτές για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, υπήρξε αδιέξοδο στις επαφές του 33χρονου επιθετικού με τον ΑΠΟΕΛ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες, ο Παπαδόπουλος είχε προσεγγιστεί από την ομάδα του Δώνη με βασικό δέλεαρ τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπήρξε μεγάλη απόκλιση στο οικονομική και η προοπτική της Κύπρου «ναυάγησε».

Ο Παπαδόπουλος φέρεται πως ζήτησε ποσό που άγγιζε τις 250.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο διετούς ή τριετούς διάρκειας. Η αρνητική εξέλιξη για τον ΑΠΟΕΛ αφήνει ανοιχτό το θέμα για την ΑΕΚ. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως εάν οι απαιτήσεις του «Παπ» και από την Ενωση είναι στα ίδια επίπεδα, τότε είναι εξαιρετικά αβέβαιο εάν μπορεί να υπάρξει συμφωνία. Και αν η ΑΕΚ θα μπει σε διαδικασία να καταβάλει τέτοιο ποσό και με κλειστό συμβόλαιο μάλιστα. Σε κάθε περίπτωση, εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν ως το βράδυ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X