Ο Αλεξίου μιλά για την «Αγιά Σοφιά», την Ερασιτεχνική και τις νέες ΠΑΕ-ΚΑΕ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexiouΣτην χθεσινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Η ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» ο Αλέξης Αλεξίου αναφέρθηκε τόσο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και τα προβλήματα της όσο και στις νέες ΠΑΕ και ΚΑΕ που θα εγκριθούν την προσεχή Κυριακή από την ΓΣ.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ δεν ολίσθησε, δεν χρησιμοποίησε κάτι αθέμιτο, δεν έκανε κάποιο ατόπημα και έκανε την εκκαθάριση της προηγούμενης ΠΑΕ. Η θέση της ΑΕΚ είναι ότι η διαδικασία κινήθηκε και τελείωσε κανονικά. Δεν υπάρχει θέμα ασαφούς υπόθεσης. Το γήπεδο θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. ΑΕΚ χωρίς γήπεδο δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει, μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην περιοχή της.

Υπάρχει θέμα διαφορετικής αντίληψης με το νέο Δήμαρχο, να δούμε όμως που είναι το θέμα. Που έχει διαφορετική άποψη, τι δεν κάνει καλά η ΑΕΚ για αυτόν. Στη Βουλή απαντήσαμε όλα τα ερωτήματα, κάποια ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ και της κ.Αυλωνίτου ήταν προβοκατόρικα. Δεν κάνουν χατίρι στην ΑΕΚ. Θα εξυπηρετηθεί κόσμος που δεν έχει δουλειά, θα έχει όφελος η περιοχή. Να μας πει ο νέος Δήμαρχος στο φαλακρό μέρος του άλσους τι λέει για την δενδροφύτευση που θα κάνει η ΑΕΚ σε αντικατάσταση; Με ηπιότερους συντελεστές κάνουμε το γήπεδο.

Δεν χρεοκόπησε καμία εταιρία που είχε γήπεδο. Το γήπεδο ανήκει στην Ερασιτεχνική. Ο Μελισσανίδης αγαπά την ΑΕΚ και θέλει να κάνει το νέο γήπεδο. Η ΕΕΑ πρέπει να ελέγξουν και να εγκρίνουν τη νέα ΠΑΕ και τη νέα ΚΑΕ ΑΕΚ.

Στην Ερασιτεχνική είχαμε μηδέν έσοδα. Ανταποδοτικές χορηγίες είχαμε, όχι έσοδα. Τα τμήματα υπάρχουν κανονικά και συμμετέχουν. Αν είναι βιώσιμη η κατάσταση τώρα, είναι άλλη κουβέντα».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X