Τρεις "κιτρινόμαυροι"παίζουν Beach Volley και περιμένουν τις εξελίξεις (VIDEO)

Τρεις "κιτρινόμαυροι"παίζουν Beach Volley και περιμένουν τις εξελίξεις (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gkountza_tokanis_alexiouΚιτρινόμαυρο χρώμα έδωσαν στο Beach Volleyleague 2014 οι Γιάννης Αλεξίου και Γιάννης Τοκάνης που με προπονητή τον Κόνραντ Γκούζντα έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ μίλησαν στην κάμερα του volleynews.gr για την συμμετοχή τους στο Beach Volleyleague και δεν έκρυψαν την καλή τους διάθεση αφού δεν σταμάτησαν στιγμή να αστειεύονται.

«Ήταν μία πολύ καλή διοργάνωση, και πολύ ωραία παραλία. Ωραία την φτιάξατε και φέρατε πολύ καλή άμμο από το εξωτερικό όπως έμαθα. Ήταν ένα τουρνουά παγκοσμίων προδιαγραφών με πολύ καλή οργάνωση, εμείς το ευχαριστηθήκαμε. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί» τόνισαν μεταξύ άλλων οι τρεις “κιτρινόμαυροι” για την εμπειρία τους στην χθεσινή διοργάνωση.

Όσον αφορά την ΑΕΚ και το μέλλον τους, οι ίδιοι τόνισαν ότι περιμένουν να δουν τις εξελίξεις για τις οποίες ενημερώνονται διαβάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα.

Δείτε το σχετικό video του volleynews.gr:

[youtube id=”Y157TDIsAkE#t=34″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X