Κρίσιμες ώρες για τη «Βασίλισσα» και τη νέα ΚΑΕ ΑΕΚ, όλα τα δεδομένα

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ψυχικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ μπάσκετ AEK basketΗ ΑΕΚ οφείλει στους αθλητές της και στους υπαλλήλους του τμήματος μπάσκετ. Τους ανθρώπους που έδωσαν «μάχη» με πολλά προβλήματα και κατάφεραν να επαναφέρουν την Βασίλισσα στην Α1. Δίχως μεσούσης της σεζόν να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα για τα οικονομικά και τις οφειλές που… μαζευόντουσαν επικίνδυνα.

Φτάσαμε πλέον στο ένα μήνα μετά το τέλος της χρονιάς και η ΑΕΚ της Α1 ακόμη οφείλει. Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος ως αφεντικό της ομάδας τόνισε χθες σε επίσημη δήλωση του ότι οι οφειλές είναι της τάξεως των τριών μηνών, με τους αθλητές να υποστηρίζουν ότι είναι πέντε. Και οι δύο πλευρές ξέρουν ποια είναι η αλήθεια, χαρτιά υπάρχουν οπότε θα φανεί ποιος έχει δίκιο. Λιγότερο σημασία έχει αυτό, περισσότερο έχει τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Ο Αλέξης Αλεξίου προσέγγισε τους αθλητές και ζήτησε υπομονή μέχρι να έρθουν έσοδα για να πληρωθούν άπαντες μέρος των οφειλών. Οι αθλητές διαμαρτύρονται ότι ο Κοτσάτος δεν τους μιλά απευθείας παρά μόνο δίνει υποσχέσεις που δεν υλοποιεί. Για τον λόγο αυτό φτάσαμε στο σημείο της… συνέντευξης Τύπου.

Εκεί οι αθλητές θα αναλύσουν όλη τη χρονιά πως βίωσαν το πρόβλημα, τις δεσμεύσεις που έλαβαν από την διοίκηση και δεν υλοποιήθηκαν ποτέ και την στάση που θα κρατήσουν απέναντι σε Κοτσάτο-Αλεξίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα φτάσουμε στα… νομικά άκρα, για να διασφαλίσουν οι αθλητές τα δεδουλευμένα τους.

Εκεί έγκειται και… θέμα αν τελικά η νέα ΚΑΕ ΑΕΚ που λάβει την προσεχή Κυριακή την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής, έχει πρόβλημα σύμφωνα με τις οφειλές. Η πλευρά της διοίκησης διατείνεται ότι πληρώθηκε ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ για τη νέα ΚΑΕ και όσα απαιτούνται και έτσι πήγαν… πίσω οι πληρωμές, ενώ γενικώς φέτος η ενασχόληση τους (και) με την Ερασιτεχνική έκανε κακό στην εύρυθμη λειτουργία του τμήματος μπάσκετ. Δόθηκαν πολλά χρήματα για να σωθεί από την διάλυση το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, δόθηκαν χρήματα για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, καθώς και για κάποια άλλα τμήματα και λειτουργικά, την ώρα που τα έσοδα έμεναν στο… μηδέν.

Ο Κοτσάτος μέσω του Αλεξίου έχει πρόθεση να δώσει κάποια χρήματα την επόμενη εβδομάδα, όπως δεσμεύτηκε δημοσίως. Οι αθλητές θέλουν να πιέσουν για να πάρουν χρήματα, μια και μόλις τρεις έχουν συμβόλαιο για την Α1. Το… όπλο βεβαίως της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ έχει να κάνει σαφώς και με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και με τα έσοδα του ΟΠΑΠ και με τις χορηγίες, που θα μπορούν να εκχωρηθούν για οφειλές.

Όμως, την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Ζιάγκος ακόμη περιμένει το νούμερο του μπάτζετ για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ. Ο χρόνος περνά, οι καλές περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων δεν θα περιμένουν για… πολύ και σίγουρα για να έρθουν στην Βασίλισσα θα ζητήσουν εγγυήσεις και δυνατές προκαταβολές.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X