Η γκολάρα του Τάκη ήταν όλα τα λεφτά (VIDEO)

Η γκολάρα του Τάκη ήταν όλα τα λεφτά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikoloudis-karagiozopoulos-ballis-kottis-νικολουδης-καραγκιοζοπουλος-μπαλης-κωττηςΟι περισσότεροι στο άκουσμα του ονόματος του Τάκη Καραγκιοζόπουλου, στρέφονται κατευθείαν στην απίστευτη κούρσα και το γκολ σταθμός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το 1989. Κάποιοι ίσως να θυμόνται πως ο Τάκαρος υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας σχεδόν για μια δεκαετία. Ακόμα λιγότεροι πάντως θα γνωρίζουν πως ο Καραγκιοζόπουλος αποκτήθηκε από την Βέροια ως ένας σπουδαίος σέντερ φορ. Την ικανότητα του απέναντι στην αντίπαλη περιοχή την έδειχνε συχνά πυκνά και ας αγωνιζόταν ως λίμπερο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό που συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 1985. Η σεζόν όδευε προς το φινάλε της και η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από την Καλαμαριά σε ματς που έγινε στο Χαριλάου. Οι «Πόντιοι» πήραν προβάδισμα με τον Σαβάκη, αλλά ο Καραγκιοζόπουλος ισοφάρισε με γκολάρα. Πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, την πέρασε πάνω από τον αντίπαλο του και με μονοκόμματο βολέ την κάρφωσε στα δίχτυα. Ηταν ένα γκολ ποίημα, το μόνο που άξιζε από εκείνο το ματς σε μια συνολικά φτωχή σεζόν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”py90ADIOVT8″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X