Δέλλας: «Τα καλύτερα για την ΑΕΚ είναι μπροστά, αχάριστοι αν πούμε κάτι για τον κόσμο»

Δέλλας: «Τα καλύτερα για την ΑΕΚ είναι μπροστά, αχάριστοι αν πούμε κάτι για τον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas Τραϊανός Δέλλας ΑΕΚΑνέλαβε την ΑΕΚ στα δύσκολα, έζησε μαζί της τον υποβιβασμό στην Γ’ εθνική και μαζί της βίωσε και την δύσκολη κατάσταση να την ανεβάσει στην Β’ εθνική.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει σίγουρα να πει πολλά, πάρα πολλά για την ΑΕΚ. Μιλώντας στο «The TOC» ο τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε τόσο στην Γ’ εθνική, όσο και στον κόσμο και στην επιστροφή της ομάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας:

«Δεν νομίζω να είναι κριτήριο για την ΑΕΚ μια χρονιά στην Γ’ εθνική. Στόχος μας ήταν αν φύγουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μακάρι να φεύγαμε σε 1-2 μέρες, αλλά έπρεπε να περάσουμε την διαδικασία της μιας χρονιάς και τώρα προγραμματίζουμε για τη νέα χρονιά. Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους στην Γ’ εθνική. Για μένα που κάθισα στο πάγκο της, μου δόθηκε η ευκαιρία να διαχειριστώ μια τεράστια ομάδα. Το αφήνω στην άκρη, δεν ήταν και κατόρθωμα ότι κάναμε. Με πολλή δουλειά μπορούμε περισσότερα. Από την στιγμή που επιλέχθηκε ο δύσκολος δρόμος, θέλει υπομονή, να περάσει και η επόμενη χρονιά και σε ένα χρόνο στην Α’ εθνική. Αν έχουμε να πούμε και τίποτε κακό για τον κόσμο μας, θα είμαστε αχάριστοι. Στάθηκε κοντά στην ομάδα. Και αυτό είναι παρακαταθήκη για όλους μας. Ο κόσμος θέλει το καλύτερο και το αναζητεί. Να είναι σίγουροι ότι και εμείς δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε προπόνηση και κάθε Κυριακή στο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να τους απαλύνουμε λίγο την πίκρα για την κατάσταση. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Πιο κάτω δεν πάει. Μόνο προς τα πάνω μπορεί».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X