Οι πρώτες σκέψεις για την Κ20 της ΑΕΚ

Επέστρεψε ο Τζανετόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzanetopoulosΜετά το πρώτο μεγάλο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και τους παίκτες που αποχώρησαν από την ΑΕΚ, υπάρχουν και κάποιοι που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ίσως δοθούν δανεικοί. Πρόκειται για τους Τζανετόπουλο, Κέζο και Θαναηλάκη. Τρεις παίκτες που ακόμα πάντως δεν έχει αποφασιστεί ποιο θα είναι το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Υπάρχει όμως σοβαρή πιθανότητα να παραμείνουν στην ομάδα και να παίζουν με την Κ20 της ΑΕΚ. Φέτος άλλωστε όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ θα πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Και σε αυτή την ομάδα μπορούν να αγωνιστούν οι τρεις προαναφερθέντες, όπως και κάποιοι άλλοι, όπως ο Ντούνης και ο Σβάρνας. Η στελέχωση της Κ20 είναι βασικό θέμα συζήτησης των υπεύθυνων των Ακαδημιών, που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X