Δείτε που βάζει τον πήχη

Το επίσημο "αντίο" του Ατρόμητου στον Παπαδόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papadopoulos Δημήτρης Παπαδόπουλος ΑΕΚ 1Από τις κινήσεις που κάνει μια ομάδα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, συνήθως αποδεικνύεται ο στόχος που θέτει για τη σεζόν που ακολουθεί. Στην προκειμένη περίπτωση, τόσο οι επιλογές που έχουν ήδη γίνει, όσο και οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν το προβάδισμα για μια θέση στην επίθεση, δείχνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να ρισκάρει το παραμικρό στην …περιπέτεια της Football League. Όταν φτάνουμε στο σημείο να συζητάμε για απόκτηση ενός εκ των Δημήτρη Παπαδόπουλου ή Ντάνκο Λάζοβιτς, καταλαβαίνει κανείς ότι οι κινήσεις που γίνονται είναι από το …πάνω ράφι. Απ’ τη μία έχουμε τον πρώτο Έλληνα σκόρερ της Super League και έναν από τους πιο σταθερούς στράϊκερ στη χώρα και απ’ την άλλη έναν από τους πιο επιτυχημένους επιθετικούς της Σερβίας τα τελευταία χρόνια, με σημαντική καριέρα και σπουδαία εμπειρία.

Μην ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό. Μιλάμε για την ΑΕΚ της Football League, η οποία είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, έχει ως βασικό και πρωταρχικό της στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. Όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν σε δεύτερη μοίρα. Έχοντας λοιπόν αυτό ως δεδομένο, το γεγονός και μόνο ότι ο δικέφαλος αναμένεται να ντύσει στα κιτρινόμαυρα έναν εκ των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών αποδεικνύει ότι βάζει τον πήχη πολύ ψηλά. Αν συνυπολογίσουμε και τις ήδη υπάρχουσες μεταγραφές όπως αυτές των Μάνταλου, Σαρρή, Αραβίδη, Κολοβέτσιου, Μπακάκη αλλά και των περισσότερων εκ των υπολοίπων παικτών που αποκτήθηκαν, βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας έμαθαν από συγκεκριμένα λάθη που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι και πλέον δημιουργούν ένα σύνολο, ικανό να περάσει με άνεση από τη δεύτερη τι τάξει κατηγορία.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X