Επικοινωνία Μελισσανίδη-Πάτση για Σοϊλέδη και ενδεχόμενο συνεργασίας

Επικοινωνία Μελισσανίδη-Πάτση για Σοϊλέδη και ενδεχόμενο συνεργασίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

patsis melissanidis Πάτσης Μπάγεβιτς Μελισσανίδης ΑΕΚ Νίκη ΒόλουΑνδρέας Πάτσης και Δημήτρης Μελισσανίδης τα λένε αρκετά συχνά στο τηλέφωνο και ο ισχυρός παράγοντας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, είχε ήδη κάνει κρούση πριν τελειώσει το πρωτάθλημα για τον Άρη Σοϊλέδη. Σε προσωπικό του τηλεφώνημα στον πρόεδρο της Νίκης Βόλου, ο Μελισσανίδης, ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αριστερό μπακ της κυανόλευκης ομάδας και ζήτησε το «πράσινο φως» για να επισημοποιηθεί.

Νίκη και ΑΕΚ, προχωρούν μπροστά με την ίδια φιλοσοφία. Θέλουν το κάτι διαφορετικό στο ποδόσφαιρο, να αλλάξει το κατεστημένο, να υπάρξει εξυγίανση… Μεγάλες προοπτικές υπάρχουν για τη Νίκη Βόλου μέσα από τη συνεργασία με την ΑΕΚ, αφού αναμφίβολα, σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται αποτελεί μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δυο ομάδων δεν έχει να κάνει μόνο με εκδηλώσεις και γιορτές. Αλλά και γενικότερα σε έμψυχο υλικό, στόχους, κοινές επιδιώξεις για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: magnesiasports.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X