Ο Αστέρας Τρίπολης καλεί στις 16 Ιουνίου τον Κουρμπέλη για εργομετρικά

Διακοπές στη Μύκονο ο Κουρμπέλης περιμένει τα… νεότερα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kourbelis Δημήτρης Κουρμπέλης ΑΕΚ Αστέρας ΤρίποληςΟ Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ για το ρόστερ της Β’ εθνικής με… προοπτική Σούπερ Λίγκα. Ο 21χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης δεσμεύεται με συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση αν επιθυμεί να τον αποκτήσει πρέπει να πληρώσει τους Αρκάδες. Οι οποίοι δεν ζητούν και… λίγα.

Οι μέρες περνούν, η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ήδη έφυγε και στις 16 Ιουνίου ο Αστέρας Τρίπολης καλεί τους παίκτες της για εργομετρικά. Βλέπετε, έχει νωρίς υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ (17-24 Ιουλίου) και η προετοιμασία ξεκινά πολύ νωρίς, αφού 2-3 μέρες μετά τις πρώτες εξετάσεις ξεκινούν οι προπονήσεις.

Οπότε δεν αποκλείεται την εβδομάδα που ξεκινά να έχουμε εξελίξεις στο θέμα Κουρμπέλη, μια υπόθεση που έχει πλήρη «σύνδεση» και με την υπόθεση επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη στην ομάδα που τον ανέδειξε.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X