Ζιάγκος: "Θέλουμε να δούμε την ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο"

Ζιάγκος: «Έχει ποιότητα και δυναμική ο Φίλιππος Βέροιας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagos Βαγγέλης Ζιάγκος ΑΕΚ Α1Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Goal Χωρίς Σύνορα”. Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε πως όλοι οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ξαναδούν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί στο μεγαλύτερο επίπεδο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ένωση ο Νίκος Ζήσης.

«Όλοι θέλουμε να δούμε αυτήν την ομάδα να πρωταγωνιστεί  στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, όμως μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό. Μαγικά ραβδιά στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν υπάρχουν. Βήμα-βήμα, βάση σχεδίου βγάλαμε το “κάρο” από τη “λάσπη”. Η ομάδα επέστρεψε στην Α1 με την ίδια λογική, με την ίδια φιλοσοφία, με προσεκτικές κινήσεις, με σοβαρότητα, με χαμηλούς τόνους, χωρίς μεγάλα λόγια και “φαμφάρες” να ξαναφέρουμε την ΑΕΚ στη υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα, πρωταγωνίστρια και στην Ευρώπη. Απλώς αυτό θέλει χρόνο».

Σε ερώτηση για το αν είχε μεγάλο μπάτζετ ποιος θα ήταν ο πρώτος παίκτης που θα επέλεγε είπε: «Εγώ θα ήθελα να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας ο Νίκος Ζήσης».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X