Τρέχει και δεν φτάνει ο Αλεξίου, ανοικτά μέτωπα σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ

Κοντά στην Βασίλισσα ο Αλεξίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papaioannou-alexiouΟ νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου έχει πολλά θέματα να λύσει και είναι σαφές ότι τρέχει και δεν… φτάνει. Υπάρχουν παντού ανοικτά μέτωπα να ξεκαθαρίσουν και τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή. Είναι δεδομένο ότι το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στην Γενική Συνέλευση της 15ης Ιουνίου. Όπου θα περάσει η έγκριση για σύσταση της νέας ΠΑΕ, αλλά και της νέας ΚΑΕ.

Και αν για τη ποδοσφαιρική ΑΕΚ τα πάντα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, στο τμήμα μπάσκετ υπάρχουν τα προηγούμενα χρέη που «καίνε» αυτή την στιγμή , με τον προβληματισμό να είναι δεδομένος στα μέλη του τμήματος.

Αυτό είναι και το πλέον σημαντικό πρόβλημα που έχει να λύσει ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, που όμως δεν μπορεί να παραμελήσει και τα υπόλοιπα τμήματα. Τα οικονομικά στα δύο τμήματα βόλεϊ είναι και το μεγαλύτερο «αγκάθι» στην ομαλή λειτουργία τους ενόψει της νέας χρονιάς.

Κυρίως στο γυναικείο όπου δεν υπάρχει ουσιαστικά διοίκηση να τρέξει το τμήμα. Περισσότερες από τις αθλήτριες είναι ουσιαστικά ελεύθερες, ενώ υπάρχουν επίσης χρέη από προηγούμενες σεζόν που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα ο Αλέξης Αλεξίου αναμένεται να έχει συνάντηση με την Φένια Παπαγεωργίου, τον Χάρη Κουτά και τον Ηλία Μπόβαλη, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για το ενδεχόμενο να συνεχίσουν, κάτι που αυτή την στιγμή μοιάζει απίθανο.

Για το ανδρικό τμήμα, συνεχίζονται οι συζητήσεις για να βρεθεί χρηματοδότης που θα καλύψει το μπάτζετ της νέας χρονιάς.  Όλα αυτά είναι στις αρμοδιότητες του Αλεξίου που έχει ένα … βουνό να ανέβει, προκειμένου να βρει λύσεις σε όλα τα ζητήματα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X