Ένας Παπασταθόπουλος... ζωγραφιά (ΦΩΤΟ)

Ένας Παπασταθόπουλος... ζωγραφιά (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papastathopoulos-sokratis-bvb-greece-650_1Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ζωγράφισε ένα καλλιτέχνης του ίντερνετ, όπως και έναν ποδοσφαιριστή κάθε χώρας από κάθε όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένα στυλό και χαρτάκια σημειώσεων είναι αρκετά για έναν καλλιτέχνη ώστε να αποτυπώσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στην Βραζιλία.

Ο δικός μας εκπρόσωπος είναι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Σωκράτης Παπασταθόπουλος με την ενδυμασία του να είναι διαφορετική από κάθε άλλο παίκτη, αφού από πάνω μπορεί να φορά την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, αλλά στα χέρια κρατάει μια ασπίδα και αντί για σορτσάκι φοράει το κάτω μέρος της… πανοπλίας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δουλειά προκύπτει από τις προτιμήσεις του κόσμου. Βεβαίως, μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά είναι και ιδιαιτέρως χρονοβόρα. Έτσι λοιπόν, αναμένουμε τον τελευταίο όμιλο της διοργάνωσης.

Για τον 3ο όμιλο:

Κουαδράδο (Κολομβία), Παπασταθόπουλος (Ελλάδα), Χόντα (Ιαπωνία), Μπονί (Ακτή Ελεφαντοστού)

groupc-mundial-651

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X