Οι αθλητές θέλουν να παίξουν τον τελικό για να γράψουν ιστορία με το νταμπλ

Οι αθλητές θέλουν να παίξουν τον τελικό για να γράψουν ιστορία με το νταμπλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tropaio kypello aek handballΗ οργή του Δημήτρη Λαζόπουλου για την εξοντωτική τιμωρία της ΑΕΚ μπορεί να εκληφθεί ως αναμενόμενη. Το αφεντικό της ομάδας έχει κάνει μια σεβαστή επένδυση, την μεγαλύτερη στο χώρο του ελληνικού χάντμπολ και βλέπει όλες τις αρμόδιες Αρχές και τα όργανα να στέκονται «εμπόδια».

Και μάλιστα ετσιθελικά να θέλουν να ευνοήσουν συγκεκριμένες ομάδες, στην προκειμένη τον (χαϊδεμένο του ελληνικού χάντμπολ και ευνοημένο με απίστευτες επιχορηγήσεις από Περιφέρεια και Δήμο) Διομήδη Άργους που πίεζε να πάρει το ματς στα χαρτιά και τώρα… βολεύεται και με την εξόντωση της ΑΕΚ από το χάντμπολ μετά από μια τόσο βαριά τιμωρία.

Ο Λαζόπουλος απείλησε να μην κατέβει καν η ομάδα στον 3ο τελικό ή να αγωνιστούν οι Ακαδημίες του συλλόγου. Ωστόσο, οι αθλητές κρατούν άλλη στάση. Και θέλουν να αγωνιστούν στον τελικό για να κερδίσουν για ακόμη μια φορά τον Διομήδη Άργους και να αποδείξουν ότι είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στο ελληνικό χάντμπολ, γράφοντας ιστορία με την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ στην Ελλάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος αναμένεται να κινηθεί και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής, αφού όπως είπε και ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου θέλει οι τίτλοι να παίζονται στα γήπεδα. Για αυτό και αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να πειστεί και ο Δημήτρης Λαζόπουλος και η ΑΕΚ να αγωνιστεί κανονικά στον 3ο τελικό. Με ένα στόχο: να κερδίσει πάλι την ομάδα του Δημητρούλια και να γράψει ιστορία στο ελληνικό χάντμπολ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X