Η αμφιβολία υπέρ του επιθετικού;

Η αμφιβολία υπέρ του επιθετικού;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papadopoulos lazovicΌσο ανάγκη είχε πέρυσι η ΑΕΚ το εύκολο γκολ, άλλο τόσο και περισσότερο, θα το χρειαστεί και του χρόνου. Οπότε είναι προφανής ο λόγος που ψάχνεται τόσο πολύ για την ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή. Πάμε λοιπόν λίγο να ξεψαχνίσουμε αυτά που ψάχνει, για να τα βάλουμε και λίγο σε μια σειρά. Μήπως και βρεθεί η άκρη του νήματος τουλάχιστον στις δυο περιπτώσεις, που φαίνεται να παίζουν πιο δυνατά.

Ο Παπαδόπουλος έβγαλε δυο σούπερ σεζόν στην Σουπερλίγκα με δυο διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού και διαφορετικούς συμπαίκτες. Παραγωγικός και αποτελεσματικός, ανεξαρτήτως συνθηκών και δεδομένων.  Η ΑΕΚ τον θέλει. Δεδομένο. Αλλά δεν τον θέλει τόσο πολύ ώστε να βιάζεται να τον κλείσει… χθες. Δεν αμφισβητείται η αξία του «Παπ» αλλά είναι φανερό πως υπάρχουν (κάποιες) δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση αυτή. Γι αυτό και η ΑΕΚ κινείται αργά και σκοπεύει να το (ξανά) συζητήσει και να αποφασίσει οριστικά πως και αν θα κινηθεί,  στη σύσκεψη κορυφής. Από την άλλη μεριά και ο Παπαδόπουλος, από την μια φαίνεται να έχει «ψηθεί» με το πρότζεκτ της ΑΕΚ, από την άλλη δείχνει πως θέλει να κερδίσει και αυτός χρόνο μήπως του προκύψει κάποια άλλη πρόταση. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως πέρυσι δεν συζήτησε καν με την ΑΕΚ, ενώ μέχρι πρότινος πάλι δεν ήθελε καν να συζητήσει.

Ο Λάζοβιτς από την άλλη μεριά, είναι ένας επιθετικός μεγάλης κλάσης. Με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Παπαδόπουλο. Έχει το όνομα να κάνει τεράστια διαφορά. Δεν ήταν στα καλύτερα του, αλλά από τον Γενάρη που επέστρεψε στην Παρτιζάν, άρχισε να ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Η ΑΕΚ τον θέλει. Δυο ταξίδια άλλωστε έκανε για πάρτη του ο Λυμπερόπουλος στο Βελιγράδι. Αλλά ούτε και αυτόν τον θέλει τόσο πολύ ώστε να βιάζεται να τον κλείσει… χθες. Υπάρχουν και γι αυτόν δεύτερες σκέψεις. Γι αυτό και άφησε να περάσουν τόσες εβδομάδες από το ταξίδι του Λύμπε στο Βελιγράδι χωρίς να γίνει καμία κίνηση.  Οριστική απόφαση θα παρθεί στη σύσκεψη κορυφής.  Αντίθετα με τον Παπαδόπουλο, ο Λάζοβιτς όχι μόνο δεν θέλει να κερδίσει χρόνο αλλά βιάζεται. Καμία από τις άλλες προτάσεις που έχει δεν τον ψήνει και έχει ξεκαθαρίσει πως αν δεν γίνει κάτι με την ΑΕΚ άμεσα, θα παραμείνει στην Παρτιζάν. Και δεν είμαι διόλου βέβαιος πως μέσω ΑΕΚ, δεν επιχειρεί να εκβιάσει την Παρτιζάν.

Πάντως έτσι κι αλλιώς η  ΑΕΚ κάνει παιχνίδι. Έχει βάλει μπροστά της στο τραπέζι, τους δυο επιθετικούς. Σημαντικά ονόματα και δυνητικά μεταγραφές υπέρβασης. Και τους δυο μαζί υποθέτω δεν προτίθεται να τους πάρει. Και για τους δυο έχει τις (μικρές ή μεγάλες) αμφιβολίες της. Δεν ξέρω αν στις περιπτώσεις μεταγραφών, ισχύει ότι και στις περιπτώσεις του οφσαιντ. Ότι δηλαδή η αμφιβολία είναι υπέρ του επιθετικού.

Θυμίζω μόνο τι έγινε με την περίπτωση του Αραβίδη. Η ΑΕΚ τον ήθελε και τον έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς δεύτερες σκέψεις και συσκέψεις. Όσο για τον ίδιο τον Αραβίδη, ούτε χρόνο προσπάθησε να ροκανίσει, ούτε άλλες προτάσεις θέλησε να περιμένει. Εξάλλου τις είχε ήδη και τις απέρριψε, για να πει αμέσως «ναι» στην ΑΕΚ. Προτάσεις γερές.

Με άλλα λόγια, θαρρώ πως με βάση τα δεδομένα, ο Παπαδόπουλος είναι τόσο κοντά στην ΑΕΚ, όσο και μακριά. Το ίδιο και ο Λάζοβιτς. Πρωτίστως λόγω της ΑΕΚ.  Διόλου δεν θα εκπλαγώ αν προκύψει και άλλη περίπτωση. Και μην ξεχνάτε πως στην άκρη του μυαλού του Μελισσανίδη, είναι πάντα ο Τζιμπούρ. Αν μείνει ελεύθερος.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X