Υπόνοιες Αρβανίτη για τις… σκιές πίσω από τα επεισόδια και την τιμωρία

Αρβανίτης στο enwsi.gr: «Λάθος της Αστυνομίας, δεν έφταιγε ο κόσμος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitis Γιάννης Αρβανίτης ΑΕΚΟ Γιάννης Αρβανίτης ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μπήκε μέσα στο γήπεδο για να ηρεμήσει την κατάσταση ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και την αστυνομία, που είχε και την απόλυτα ευθύνη που έγινε. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στο enwsi.gr είχε καταφερθεί εναντίον της αστυνομίας για ότι έκανε, ενώ μέσω του Facebook αναφέρθηκε με… νόημα ότι είτε είναι ανικανότητα της, είτε κάτι άλλο, βάζοντας και το άρθρο του enwsi.gr με το VIDEO ντοκουμέντο από ότι έγινε στην Κυψέλη.

Αναλυτικά το σχόλιο του προπονητή της ΑΕΚ:

«ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!!!! Στον αγωνιστικο χωρο σε ολο το βιντεο υπαρχουμε μονο εμεις, οι παικτες και οι παραγοντες της ΑΕΚ που προσπαθουμε να βγαλουμε τα ΜΑΤ εξω. Ολοι οι φιλαθλοι ειναι στην κερκιδα και δεν υπαρχει καμια διαθεση αντιθεσης με τα ΜΑΤ. Τραγικη ανικανοτητα της Αστυνομιας ή μηπως ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?????»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X