Κολλητός με Λαμπρόπουλο, συμπαίκτης με Ρόβα-Ανάκογλου

Κολλητός με Λαμπρόπουλο, συμπαίκτης με Ρόβα-Ανάκογλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

soiledis Άρης Σοϊλέδης ΑΕΚ Νίκη Βόλου εθνικήΟ Άρης Σοϊλέδης είναι, όπως όλα δείχνουν, η επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ ενόψει της νέας Φούτμπολ Λιγκ. Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος μπακ χαφ έρχεται στην Ένωση από εξαιρετική χρονιά, αλλά στην ΑΕΚ θα βρει και παλιούς γνωστούς.

Ο Σοϊλέδης (ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Θήβας) ήταν για χρόνια συμπαίκτης και πολύ καλός φίλος του Βασίλη Λαμπρόπουλου στις Ακαδημίες του ΟΣΦΠ και μαζί προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα το 2008 (εκεί απέκτησε το προσωνύμιο «Τζόλε της Ρούμελης»), ενώ το 2010 για ένα χρόνο ήταν συμπαίκτης με τον Βασίλη Ρόβα στον ΟΦΗ. Οπότε με την άφιξη του στην ΑΕΚ θα έχει γνωστούς στα αποδυτήρια, ενώ ήταν και συμπαίκτης με τον Μιχάλη Παυλή στις μικρές εθνικές ομάδες.

Εκεί πριν περίπου 3 χρόνια είχε συναντήσει στην Ελπίδων και τον Δημήτρη Ανάκογλου, τον οποίο θα ξαναπετύχει τώρα στην ΑΕΚ. Οπότε σίγουρα έχει τρεις συμπαίκτες στην Ένωση, με τους οποίους έχει αγωνιστεί ξανά μαζί.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X